Apgrade izvođači vladaju Techno the Gathering “špilom” karata!

 

Nedavno se na Instagramu pojavio profil @technothegathering koji na humorističan način spaja popularnu kolekcionarsku kartašku igru Magic the Gathering sa svetom elektronske muzike. Kao što u MTG svaka karta dodeljuje svom subjektu opis, sposobnost, akciju ili citat, Techno the Gathering osvrt na elektronsku scenu pruža veliku priliku za smeh i zabavu.

DJevi su se generalno dosta zabavljali sa TTG, tako da su FJAAK, Jennifer Cardini, The Black Madonna, podelili svoje karte na društvenim mrežama. Iako je veliki broj DJeva podelio karte sa svojim fanovima, ima i onih koji nisu naročito oduševljeni svojim opisom. Retko ko je ostao pošteđen TTG humora.

Techno The Gathering stvorio je nemački DJ Vincent Neumann iz Lajpciga. Neumann je još u detinjstvu shvatio da voli takmičarske igre koje uključuju sakupljanje karata. Iako nije aktivni kolekcionar već deceniju, estetika karata ga još uvek fascinira: „Možda je zanimljivo da je sve počelo kao šala sa mojim prijateljima, ali sada se proširilo na potpuno novi nivo koji nisam očekivao “, rekao je on. “Za dve nedelje dobio sam više pratioca na ovoj stranici nego za sedam godina na mom glavnom Instagram nalogu, @instagramsucks. Pretpostavljam da ljude privlače mimovi. Takođe ću napraviti kartu o ekonomiji pažnje.

U susret petom, do sada najjačem Apgrade vikendu u Beogradu, predstavljamo vam galeriju naših omiljenih Techno the Gathering karata o di-džejevima koji su do sada nastupali na poznatima “apex” žurkama i vikendima, te onih koje ćemo slušati na Kalemegdanu od 6-8. septembra. Uživajte ☺

Anthony Parasole

https://www.instagram.com/p/BmGwJAtnYtd/?taken-by=technothegathering

Jeniffer Cardini

https://www.instagram.com/p/BmRIi4qnOYW/?taken-by=technothegathering

FJAAK

https://www.instagram.com/p/Bl0taJEH-QJ/?taken-by=technothegathering

Answer Code Request

https://www.instagram.com/p/Bmi3zAdHWS1/?taken-by=technothegathering

Modeselektor

https://www.instagram.com/p/BmbiHJ2HvqM/?taken-by=technothegathering

Dixon

https://www.instagram.com/p/BmWZVGsnM6l/?taken-by=technothegathering

Ben Klock

https://www.instagram.com/p/BmQt8ebn3Px/?taken-by=technothegathering

Richie Hawtin

https://www.instagram.com/p/BmLurtanJj_/?taken-by=technothegathering

Kobosil

https://www.instagram.com/p/BmKf16_nGwQ/?taken-by=technothegathering

Marcel Dettmann

https://www.instagram.com/p/BmEXmlgnLUE/?taken-by=technothegathering

Recondite

https://www.instagram.com/p/BmDTIlTnF1d/?taken-by=technothegathering

Konstantin Sibold

https://www.instagram.com/p/Bl0vXL5H5i7/?taken-by=technothegathering

Tale of Us

https://www.instagram.com/p/Bl6LRucHaiL/?taken-by=technothegathering

Apgrade dovodi ultimativne hedlajnere za vrhunac sezone letnjih događaja na otvorenom

Septembarski, trodnevni Apgrade Weekend u Beogradu od prvog izdanja koncipiran je kao kulminacija letnje sezone velikih open-air događaja u regionu, a njegov program uvek predvode apsolutni lideri svetske elektronske scene. I ove godine, u duhu sopstvenog imena, lestvica se pomera ka gore jer na Kalemegdan zajedno dolaze žive ikone i neprikosnovene vođe globalnog elektronskog pokreta, Laurent Garnier i Sven Väth, kao i jedan od vodećih elektronskih umetnika današnjice Maceo Plex.

Njima će se od 6. do 8. septembra u dobro poznatom rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu pridružiti strahovita postava koja dolazi uz ova dva oca svetske scene i predvodnika nove, a čine je redom njujorški mag Anthony Parasole, ubitačni berlinski techno boy band FJAAK, Parižanka iz “dopisništva” u Berlinu Jennifer Cardini, tajno oružje Cocoon etikete Maurizio Schmitz, naša ambasadorka u nezadrživom usponu Tijana T, dugo iščekivani “live” genijalac Tim Green, ekstremno talentovana muzičarka Vaal, te lokalni heroji Doo, Vitanov i Nenad Marković poznatiji kao 33.10.3402.

Prva cena ista je za svaki od tri dana i iznosi 1390 dinara za parter, odnosno 2000 dinara za VIP Terasu. Cene trodnevnih ulaznica zasad su nepromenjene i iznose 2390 dinara za parter, odnosno 3590 dinara za VIP Terasu.

 

Avatar photo

Autor: Igor