Apollonia konačno u Beogradu! Blender Festival! Let’s mix it!

Blender je novi koncept i brend ekipe koja stoji iza niza najuspešnijih žurki kojima ste prisustvovali proteklih godina. Naš cilj nije da ponudimo još jedan festivalal u nizu već želimo da domaćoj publici na jedinstven način predstavimo nešto sasvim novo kod nas u šta ćete se i sami uveriti. 

Svečano otvaranje Blendera zakazali smo za 15. februar kada prvi put u Beograd dovodimo sastav Apollonia / Shonky + Dan Ghenacia + Dyed Soundorom / koji je trenutno jedno od vodećih imena globalne elektronske muzičke scene.  Takođe krajem februara pripremili smo i trodnevni Let’s Mix It! festival u okviru Blender platforme za koji smo već bukirali jako interesanta imena koja domaća publika veoma voli i već duže vreme iščekuje.

Prvi kontingent karata podrazumeva isključivo komplet za SVA ČETIRI DANA februarskog Blender mixa (15. 23. 24. i 25. februar) po neverovatnoj promotivnoj ceni od 1990 RSD i biće u prodaji na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima od utorka, 10. januara. Broj karata je ograničen!
Let’s mix it!

Let’s mix it!

Avatar photo

Autor: Igor