ARCHIE HAMILTON DEBITOVAO U BBC RADIO 1 ESSENTIAL MIX SERIJALU!

 ARCHIE HAMILTON DEBITOVAO U BBC RADIO 1 ESSENTIAL MIX SERIJALU!

House/techno DJ i producent Archie Hamilton u novu dekadu svoje karijere ulazi hrabrim korakom – naime, sredinom januara, dobio je priliku predstaviti se kroz cenjeni BBC Radio 1 Essential Mix!

Ovo je bilo njegovo premijerno gostovanje u ovom prepoznatom serijalu, što je opisao rečima: “U svojim setovima obično sviram jako puno svojih stvari, ali ovo je bila prilika da zavirim nešto dublje u selekciju pesama. Stoga sam ovaj mix hteo ispuniti klasičnim izdanjima koja zvuče sveže, kao i svežim izdanjima koja zvuče poput klasika!”

Kroz ovaj 2-satni mix Archie Hamilton, ujedno i “šef” Moscow Recordsa, proveo nas je kroz šaroliku paletu žanrova – od dub-techno i minimala do housea i acida, s puno trippy vokala. Čitav mix možete poslušati ovde.

Proteka godina je bilo itekako uspešna za ovog sve poznatijeg britanskog underground DJ-a i producenta; prošlog leta je objavio debitantski album “Archive Fiction”, kao i nastupao na raznim svetskim klupskim i festivalskim pozornicama (Sonus, Sunwaves, The Warehouse Project…).

IZVOR: Mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor