ARMIN VAN BUUREN OTVORENO PRIČAO MENTALNOM ZDRAVLJU – VREME JE DA SMANJIM BROJ NASTUPA!

 ARMIN VAN BUUREN OTVORENO PRIČAO MENTALNOM ZDRAVLJU – VREME JE DA SMANJIM BROJ NASTUPA!

Holandjanin Armin van Buuren prepolovio je broj godišnjih nastupa, ne pije više alkohol, meditira i češće se odmara.
Malo je zvezda el. muzike koje se sa slavnim Arminom van Buurenom mogu meriti po dugotrajnosti i produktivnosti, pa je mogućnost da se od njega dosta sazna šta misli o nekoliko tema zaista vredna prilika. Tako je ova trance legenda posle nedavnog seta u Abu Dhabiju za The National ispričala kakve sve napore nosi život međunarodnog muzičkog superstara.

Van Buuren je u tom smislu posebno naglasio kako su ga Aviciijeva tragična smrt, Hardwellova odluka o nekoliko godina pauziranja od nastupanja i nedavna pandemija koronavirusa postakla da preispita svoje prioritete i karijeru pokuša presložiti kako ne bi upao u zamku pojavljivanja mentalnih bolesti.

Stoga je broj godišnjih nastupa prepolovio sa nekadašnjih 120 do 150 na ipak komotnijih sedamdesetak, čime je znatno povećao i vreme koje može posvetiti porodici i radu na sebi. Prestao je piti i alkohol i često i udarne letnje mesece festivalske sezone provodi na godišnjem odmoru.

“Avicii nije mogao nastaviti. Želio je naći mir. Nije bio stvoren za poslovni rolerkokoster u kojem se našao, bio je osećajan dečko koji je voleo fanove, ali se gnušao reflektora”, objasnio je Armin zašto danas prilikom donošenja odluka sa svojim menadžerom uvek propita koliko bi to traga ostavila na mentalnu kondiciju njega kao osobe, a ne na bankovni račun izvođača.

IZVOR: Klubikon.com

Avatar photo

Autor: Igor