ASAP presents Avoid aka Vladimir Aćić

 

U „Apolo” dvorani, 2. decembra, gostovaće novosadski di-džej i producent Avoid aka Vladimir Aćić. Iste večeri, domaća podrška biće Miloš Vujović i Neshud, rezident di-džejevi „All Stars Alliance Pančevo” organizacije, a Miloš Vujović obeležiće 15 godina di-džej karijere. Za vizuale tokom noći biće zadužena dva vi-džeja Witness i Ж.

Avoid aka Vladimir Aćić jedan je od najcenjenijih i najpoznatijih tehno di-džejeva i producenata na Balkanu. Publika ga prepoznaje po eksplozivnim i energičnim setovimkoji su ga oblikovali u jednu od najvažnijih figura tehno scene regiona. Reputacija talentovanog producenta dala mu je priliku da radi sa svetski priznatim izvođačima kao što su Carl Cox, Umek, RodHad, Richie Hawtin, Laurent Garnier, Dubfire, Dave Clark, Adam Bayer, John Digweed, James Zabiela i Cristian Varela.

Njegov set na „Exit” festivalu 2003. godine proglašen je za najbolji set festivala. Od tada Avoid redovno nastupa na „Exitu” i njegovi miksevi su uvek dobro prihvaćeni od strane publike. Imao je impresivnu listu svirki u klubovima i na festivalima kao što su „Exit”, „Kazantip”, „RE-VEL-IN”, „Refresh”, „Adriatic Perception”, „Moondance”

Avoid aka Vladimir Aćić je objavio više od 100 izdanja na muzičkim etiketama „KONFLKT”, „Tauten”, „1605 Music Therapi”, „Italo Business”, „Analytictrail Rec”, „Sleaze Records”… EP izdanje „Agape” u svetskim klubovima vrteli su Richie Hawtin, Leandro Gámez, Antigone, Dubfire, Regal, Joseph Capriati, Aiken, Exium, AME, Deepbass, Maceo Plex, Keith Carnal, Peter Van Hoesen, Patrick Siech, Steve Parker, Etapp Kyle, Tadeo, Tensal…

Trenutno radi kao profesor di-džejinga u muzičkoj školi „Kulturno Sklonište” u Novom Sadu.

„All Stars Alliance Pančevo” okuplja ljubitelje elektronske muzike i bavi se organizacijom događaja i promocijom kulture elektronske muzike. Organizacija postoji od maja 2014. godine, kada se dogodila prva ASAP žurka u „Apolo” dvorani. Serijal događaja u „Apolu” ASAP organizuje u saradnji sa Domom omladine Pančevo.

Više informacija može se pronaći na „Fejsbuk” događaju.

 

Avatar photo

Autor: Igor