Atom i Libre – Najava

Ove nedelje jako zanimljiv program i mesavina mladih i vrlo perserktivnih DJ-eva i starih znalaca.

5.12. TECHvrtak: Sytze Dirk Malda (HOL) & Float
 
6.12. Foreplay: Petrovitz Yugoslavia & Petar Suharev
 
7.12. Another Time: Goya & Soft 85
svakog ponedeljka: Black Mondays: Marko Vukovic (soul, jazz, hiphop, rap, r’n’b, funk)
 
11.12. PLAY DIRTY: otvaranje samostalne izlozbe fotografija Ruzice Milovanovic
Music: Marko Vukovic, Nenad Jovanovic, Luka Vukovic & Ivan Radojevic
 
U cetvrtak u serijalu TECHvrtak, jedan od najperspektivnijih beogradskih producenata iz sfere deep i progressive house-a, Float, beogradskoj publici predstavlja holandskog DJ/producenta Sytze-a, koji prvi put dolazi u Bgd. Zurka je u matinee terminu, od 18 do 23 casa i ulaz je besplatan kao i na sva desavanja u Libre baru.
 
U petak nam gostuje Petrovitz Yugoslavia, vrlo talentovani kragujevacki DJ koji belezi sve vise nastupa u Bgdu i drugim gradovima, i jedan od momaka zahvaljujuci kojima underground scena u ovom gradu i dalje postoji. “Domaca” podrska mu je najmladji afirmisani beogradski DJ, osamnaestogodisnji Petar Suharev, cija karijera iako tek na pocetku, belezi zapazene uspehe, posebno u inostranstvu, jer je jedan od najcesce bukiranih srpskih DJ-eva u Evropi. Nedavno se vratio sa turneje po Holandiji i Nemackoj.
 
U Subotu stari znalci, Vojvodjanin Goya, nekrunisani kralj sexy beat-ova, covek cija muzika leci, muzicki terapeut, jedan od pionira vojvodjanske i generalno srpske underground scene, i Milos Vuckovic aka SOFT 85, Crnogorac, koji od skora zivi u Beogradu, i vrlo je aktivan, posebno na polju produkcije gde belezi zapazena izdanja na renomiranim lejblovima poput Sleazy Deep i drugih.
 
Svakog ponedeljka u Libre baru mozemo uzivati u zvucima crnacke muzike, a za ovu laganu voznju kroz istoriju i pravce crnog zvuka zaduzen je Marko Vukovic, jedan od najiskusnijih i najpopularnijih beogradskih DJ-eva. 

 

Atom u decembru:
 
6.12. ALL THAT BASS presents EUPHORICS
 
13.12. ATOMIC TECHNO: Lea Dobricic, Boza Podunavac, Aleksandar Ivkovic
 
20.12. SERIOUS FUN: Petar Cvetkovic B2B Marko Vukovic B2B Lale. Intro: Petar Suharev. 
 
27.12. official Urban Bug afterparty.
 
31.12. HAPPY NEW YEAR with HAPPY PEOPLE & FRIENDS + afterparty.
 
01.01. DEJAN MILICEVIC ALL NIGHT LONG. Intro&autro: Mirko Lazarevic.
Avatar photo

Autor: Igor