Atomic clubbing: Nejtan Kols i Snilloc za vikend u Beogradu

Nejtan Kols (Nathan Coles), jedan od osnivača tek-haus zvuka, nastupiće u petak (22. novembar) u okviru projekta “Atomic clubbing” (AC) u beogradskom klubu “Atom live”, dok dan kasnije dolazi perspektivni mađarski DJ Snilok (Snilloc)

Nejtan Kols je čovek koji uz Eddie Richradsa i Terry Francisa najzaslužniji za pojavu tek-haus zvuka u elektronskoj muzici i on će nastupiti u okviru serijala “Serious fun“. Uz njega za pult se penju i domaće tek-haus snage iz ekipe Happy People, a to su Lale, Mr Flowers i The Sleeper. U subotu (23. novembar) u okviru serijala “Public Pee live” stiže jedno od najperspektivnijih mladih imena mađarske andergraund scene Snilloc.

Novosadska organizacija “Public pee”, koja je postala prepoznatljiva po jedinstvenim žurkama na dunavskom ostrvu Koh Čang, ovom prilikom po prvi put dolazi u Beograd u ovom sastavu. A u subotu će predstaviti i Bokee (Kinetik Vibe – Sillyheadz) i kLaus i Miloš Jovanović (Public Pee). Karte za oba dana  su 200 dinara do, a 400 posle ponoći.

Avatar photo

Autor: Igor