Banda Panda Present CRACKBOY supported by Kristijan Molnar

 

14. februar, 23h

Crackboy (Pariz)

Kristijan Molnar
Johana
Dusan Lilic

Ukoliko se sećate žestokog nastupa francuskog sastava Sexy Sushi, psihodelično-orijentalne eksplozije u vidu dvojca Acid Arab te skorašnje zabave kada nam je u gostima bio Frivolus, onda je Dan zaljubljenih pravi dan, a KC Grad pravo mesto. Sa čuvene francuske etikete Tigersushi direktno iz Pariza nam stiže Crackboy!

Događaj se realizuje u dobro proverenoj saradnji KC Grad-a i kolektiva Banda Panda, a za ovu priliku celu atmosferu zaljubljenosti na još viši nivo će svojim nastupom podići rado viđen gost Kristijan Molnar. Crackboy (koji je u nekim krugovima znan i kao Krikor) izdaje na velikim francuskim etiketama kao što su Zone, I am Clishé ili već pomenuti i dobro poznati Tigersushi.

 

 

Zvučna lepeza koju stvara ide od izvornog „Čikaga“ ili „Detroit zvuka“, pa sve do arapskih uticaja (remix Shift Al Mani Omar Souleiman-a ili saradnja sa Joakimom). Njegova dosadašnja bliska saradnja sa umetnicima kao što su Jamie Lidell, Gesaffelstein, Arnaud Rebotini, Blackstrobe, Para One, Cosmo Vitelli, Jimmi Edgar dovodi ga do pozicije jednog od trenutno najtraženijih francuskih producenata i DJ-eva. Nastupao je na brojnim velikim festivalima i odabranim klubovima u Evropi, Severnoj Americi, Rusiji … i konačno po prvi put, u Srbiji.

Karte za ovaj događaja se u pretprodaji mogu naći u KC Grad-u od petka 6. februara po ceni od 300 dinara, dok povodom Dana zaljubljenih svim devojkama Banda Panda & KC Grad poklanjaju besplatan ulaz!

Fb event: https://www.facebook.com/events/1407358446231578/

 

 

Avatar photo

Autor: Igor