Bandwidth 30. novembra u klubu DOT

 

Klub DOT u četvrtak rezervisan za techno kroz još jedan zanimljiv serijal žurki pod nazivom Bandwidth. Slušamo istaknutu damu ovog zvuka Sugar Lobby,  mladi i tek afirmisani didžej dvojac Bažalac&Račić ka i Aleksandra Korićanca.

Sugar Lobby je didžej iz Beograda. Njen jedinstveni stil miksanja je rezultat ljubavi ali prvenstveno rezultat iskustva pošto je prisutna na klabing sceni više od deset godina što joj je omogućilo da posvedoči i doživi mnoge promene u beogradskim i evropskim andergraund tokovima. Iako se u tom periodu našla više puta iza pulta na velikom broju partija, afterpartija i kroz organizaciju privatnih događaja, ona je odlučila da se i sama profesionalno posveti muzici. Sugar Lobby je nastupala u svim većim gradovima Srbije, a u Evropi se može čuti u klubovima i festivalima u Hrvatskoj, Poljskoj, BiH, Bugarskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i Nemačkoj. Njeni setovi su mračni, ozbiljni, energični i upečatljivi a njenu muziku su prepoznale mnoge etikete kao što su Illegal Alien Records, Krill Music, Token Label, Modularz, Ostgut Ton i mnoge druge.

 

Aleksa Bažalac i Stefan Račić svoju karijeru započeli su 2016. godine. Nakon godina provedenih u okrilju elektronske muzike, odlučili su da se oprobaju i sa druge strane didžej pulta. Karakteriše ih uvek pozitivna energija i sjajan kontakt sa publikom koju nikada ne ostavljaju ravnodušnom. Ovaj didžej dvojac jeste jedan spoj različitih muzičkih emocija i energija kojima konstantno dopunjuju jedan drugog i kreiraju fuziju ritmova i melodija.

 

 

Interesovanje za elektronsku muziku Aleksandar Korićanac pokazivao je još u kao dete a prvu priliku da se oproba u dj-ingu imao je početkom 2007. godine, od kada kreće aktvno da se bavi muzikom i gradi karijeru na techno sceni. Radio je na mnogim festivalima poput Lovefest-a, Dev9t festivala, Big Snow Fest-s, Street Art festivala i mnogih drugih. Jedan je od osnivača organizacije ‘Underground Connection’ koju čine njegovi dugogodisnji prijatelji i kolege sa kojima ima rezidenturu u kraljevackom klubu ‘Escape’.. Nastupali su mnogih klubova u Srbiji (Mehanizam, Stab Pogon, Umetnicki Kutak itd.) kao i festivala (Dev9t, Exit, Lovefest itd.)

 

Avatar photo

Autor: Igor