Banging Overdose žurka

Bangeri, da li ste spremni za ultimativnu dozu Belgrade Banging iskustva?

Najpopularnija elektronska dance muzika koju je za vas pripremio Banging Trio u sastavu Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell, prvi je sastojak koktela koji vas očekuje. Pripremite svoje telo za dozu energičnog zvuka, jer ovi momci će vas prodrmati iz korena. Sedenje može biti opasno po život.

Nabacite svoje Banging naočare, jer će vam pored majstorskog light show-a i te kako trebati. Laseri i vizualizacije kakve ste viđali samo na svetskim festivalima će biti drugi sastojak koji će obogatiti vaše veče. Pažljivo dozirajte.

Za kraj, kako bi vaš doživljaj bio potpun, morate sa sobom poneti dobro raspoloženje, osmeh i noge spremne za đuskanje do jutra. Nemojte ih zaboraviti, jer oni su najvažniji sastojak vašeg Banging koktela.

U nedelju, 27. jula, postoji opasnost od predoziranja dobrim provodom. Banging Overdose žurka i klub Freestyler željno iščekuju samo najluđe party manijake, koji su spremni da dokažu svoje Bangerske sposobnosti.

Ah da, još jedna jako važna stvar.

Dobro ste čuli, Belgrade Banging jeste najbolji party brend u Srbiji. On je kao kockica leda u vašem koktelu. Daje osveženje beogradskom klabingu. Čekamo vas.

Your Banging Family

Avatar photo

Autor: Igor