BAŠTA SAVA CENTRA SEASON CLOSING PARTY Special BEE’s GOA Birthday party

 

19. Septembra očekuje vas nezaboravno GOA trance zatvaranje kluba Bašta Sava Centra. Ova sezona pod vedrim nebom bila je prepuna odličnih dešavanja, a kao višnjica na vrhu imaćemo čast da ponovo ugostimo u Beogradu Suntrip Records čarobnjake iz komšiluka. Iz Makedonije nam dolazi COSMIC DIMENSION dvojac, koji će vas svojim kosmičkim melodijama odvesti u drugu dimenziju. Pored njih za DJ pultom naći će se čovek koji je zasenio sve prisutne na svom prošlogodišnjem nastupu, naravno reč je o Hrvatskom Suntrip label DJ-u Stevo-u! Domaću podršku činiće još dva Suntrip-era, Nikola Petrović (Imba) će nam se predstaviti sa svojim SPACE ELVES projektom, dok će DJ DaPEACE napraviti uvod za GOA euforiju i potpuni delirijum na podijumu za igru! Dođite da u velikom stilu zatvorimo ovu sezonu i napravimo snažni temelj za predstojeću, već sada, veoma uzbudljivu klubsku sezonu.

Line up:


COSMIC DIMENSION 
Suntrip records, Macedonia

SPACE ELVES
Suntrip records, Serbia

STEVO
Suntrip records, Croatia

DaPEACE
Suntrip records, Serbia

Cosmic Dimension je goa trance-projekt koji je nastao krajem marta 2012. Porejakt čine dva Goa freak-a: Antonio Simonovski i Denis Bogdanovskog, oboje rođeni 1992. I žive u Kumanovu, Makedonija.

Njih dvojica su naporno radili kako bi stvorili svoj vlastiti snažan goa trance-stil, koji se može opisati kao kosmički Goa-Trance, sa puno plutajućih melodija i bajkovitim zvucima pomešanih sa snažnim bass linijama!

Njihov debi album ˝In A Special Kind Of Space˝ izašao je 2013. godine na prestižnoj Suntrip etiketi! U toku je kreiranje drugog studijskog albuma, a u međuveremenu njihove kosmičke melodije prostiru se širom Evrope na svim većim festivalima, a kao vrhunac ovogodišnje sezone svakako ćemo pomenuti Lost Theory festival.

 

Cena karte: 400 RSD

 

Avatar photo

Autor: Igor