Be-At TV preneo Andrew Mellerov set!


Jedan od najvećih video striming servisa na svetu Be-At TV juče je kao lajv video na svojoj FEJZBUK STRANICI preneo set domaćeg di-džeja i producenta Andrew Mellera.

U pitanju je closing set Blenderove žurke u beogradskom Hangaru gde je te večeri vatreno igralo 4000 ljudi. Strani izvođač i predvodnik lineup-a bio je Hot Since 82, a kao opening našli su se Wise D & Kobe i IDQ. Video je snimao OSC visual.

Andrew Meller je požarevački di-džej i producent najpoznatiji po hitovima Born Slippy (Reincarnation Mix), Insomnia i Godfather’s Dance, ali ga domaća publika veoma dobro poznaje i prepoznaje po njegovoj pozitivnoj energiji, fuziji muzičkih pravaca i mixevima koji se pamte. Na sceni je od 2009. Kao jedan od osnivača projekta ReWire, čiji je rezultat preko 60 izdanja i nastupi širom regiona.  Andrew Meller alijas koristi od 2014. godine, što prati i probijanje na globalnu scenu i uspeh kao jedinog producenta ovih prostora koji je ne samo dostigao 1. mesto Beatport Overall Charta, već se na njemu zadržao čak pet nedelja.

U ovom momentu Andrew Meller ima aktuelno izdanje za Saved Records, EP-saradnju sa CJ Jeffom i sprema se za turneju po Kini na koju kreće krajem juna.

 

Avatar photo

Autor: Igor