Belgrade afterhours strikes again: Kristina Lalić, Mancha i Mark Panic u klubu KPTM

 

Za prave stvari, potrebno je odabrati pravi momenat. Onda se kockice same slože i ceo svemir postaje jedinstveno harmoničan. Tada nastaje magija. Kristina Lalić, Mancha i Mark Panic već su odavno poznati po tome da na svojim žurkama  svaki put stvore jedinstveni doživljaj, zbog čega se nikome ne silazi sa podijuma.

Ova fantastična trojka još jednom će pred domaćom publikom demonstrirati svoje iskusno umeće za di-džej pultom i napuniti nam baterije pozitivnom energijom do sledećeg klabinga.

Dođite da zajedno širimo ljubav, đuskamo i uživamo i ovog nedeljnog jutra u klubu KPMT od 4:00 AM.

Kristina Lalić (Start Records) – Jedan od najkvalitetnijih ženskih DJ-eva i producenta, deo organizacije „Hear it, Feel it, Move it”, sarađivala sa velikim imenima domaće i strane techno scene kao što su  Machine, Salar, Steffen see Baumann, Ambivalent, Matt Hardinge, Shinedoe i mnogi drugi.

Mancha (Mad Mole / Belgrade Afterhours) – Iskusni beogradski DJ koji nas već više od deset godina maestralno diriguje anderagraund klupskom scenom. Zajedno sa Markom Panićem pokrenuo je projekat Belgrade Afterhours, koji je trenutno najposećeniji after party koncept u Beogradu.

Mark Panic (Belgrade Afterhours) – DJ i producent čije ime obožavamo da vidimo na line-up-u najavljenog eventa. Iskusno se poigrava različitim muzičkim pravcima, od techna, tech house do deep house.

Ulaz se do 5:00 neće naplaćivati, a nakon toga koštaće 300 rsd.

Vidimo se!


FB event: https://www.facebook.com/events/1176268622407195/

Avatar photo

Autor: Igor