Belgrade Dance Conference 14. Septembra u KC Gradu

U ‘’Evropskom centru za kulturu i debatu KC Grad’’, Braće Krsmanović 4, u Beogradu 14. septembra od 13 do 20 časova, održaće se prva dnevna “ What is on your mind!?“ BDC konferencija. Otvorena je za producente, muzičare i sve zanteresovane ljubitelje muzike, koji žele da se informišu o mogućnostima rada u industriji zabave. Na dnevnoj konferenciji učestovaće DJ Dexon inicijator konferencije, vlasnik InDeep’n’Dance Records iz Amsterdama, sa gostom iz Holandije Danny Jacobsen-om aka DJ Dassive – om, koji će održati kratak kurs o mogućnostima nastupa na digitalnoj opremi. Predstaviće ”Native Instruments S4′‘. Debati će se priključiti jedan od najpoznatijih srpskih DJeva i producenata Dejan Milićević. Posetioci će biti u mogućnosti da postave pitanja i da prodiskutuju o svemu što ih zanima. Tokom konferencije biće izloženi grafički radovi potekli sa internacionalno priznatih evenata “ What is on your mind !?. Za VJ tokom dnevnog i noćnog programa biće zadužena Frouke Ten Velden www.frouketenvelden.com, internacionalno priznata umetnica. Očekuju vas pokloni iznenađenja! Dnevni program je besplatan.

Noćni program od 23:00 do 06:00 baziran je na ” What is on your mind!? ” BDC promo event-u u KC Gradu. Na promo eventu nastupaju: DJ Dexon vlasnik radnje gramofonskih ploča InDeep’n’Dance Records /Amsterdam, koji će puštati najnoviju muziku isključivo sa vinila, što će dati čitavoj atmosferi poseban šarm. Sledi Danny Jacobsen aka DJ Dassive/Holandija umetnik i organizator evenata, koji ima nezaustavljivu strast prema muzici. Slede nastupi najboljih beogradskih DJ-eva Aleksandra Antraxa Dimitrijevića, Dejana Milićevića i Laleta. Publika će imati mogućnost da vidi live nastup DJ Dassive-a na opremi o kojoj će govoriti tokom dnevnog programa. Ovaj deo programa je teorija u praksi. Pripremite cipele za ples! Ulaz:300 RSD

***Oficijelni after party : Tijuana Svemirska Kafana od 06:00 – 11:00 , besplatan ulaz! 

BDC inicijativa potekla je od InDeep’n’Dance Records iz Amsterdama i KC Grad-a iz Beograda. Podržana je od strane Vlade Holandije i Felix Meritis Foundation iz AmsterdamaBelgrade Dance Conference – prva internacionalna konferencija o različitim žanrovima elektronske muzike. Predstavlja posebnu platformu za promotivne aktivnosti, interaktivne prezentacije, eksluzivne nastupe, performanse, umetnost i zabavu. BDC je konačna platforma za razmenu dijaloga i debate na polju elektronske muzike. Projekat ima ogromnu medijsku podršku u Srbiji, regionu i u inostranstvu. Cilj noćnog promo eventa “ What is on your mind !? “ i dnevnog programa je organizovanje Belgrad Dance Conference festivala 2014. godine kao najvećeg i najautentičnijeg ove vrste u Jugoistočnoj Evropi.

Avatar photo

Autor: Igor