BelgradeFoamFest Beach Edition

Ovogodišnje plažno izdanje Belgrade Foam Fest održava se na Adi Ciganliji, u subotu, 30. avgusta. Sudeći prema lokaciji, najvaljenom line up, kao i prema dosadašnjim nezaboravnim i najlepšim praty iskustvima iz prošlih godina Faom Fest-a, ove godine ne možete ni da zamislite ili naslutite količinu vrhunskog provoda.

Na obalama omiljenog gradskog “mora”, krajem avgusta možete očekivati samo neočekivano, zamišljati nezmislivo – spektakularnu žurku pod vedrim nebom, najveću na ovim prostorima, koja će okupiti 10 000 ljudi, željnih vrhunskog i nezaboravnog penušavog partijanja.

Za miksetama vas očekuju perspektivna imena house dj scene – od čuvenog Kurd Maverick i energičnog dj dvojca Stereo Palme, preko zanosne Indonežanke, srpskog porekla, Milinke Radišić, Dee i Viktorie Metzeker, do mladog i perspektivnog Jodecy. 

Kao zagrevanje, pred nastup glavnih “lajnapera”, od ranih popodnevnih do ranih noćnih sati, publika će uživati u RnB i Hip Hop ritmovima, koje će vrtetei popularni prestonički tandem Dushwan i Architect.

Okupljanje na obalama Savskog jezera počinje od 18h, a žurka do sutradan. Bićete deo potpuno svetske atmosfere, koja odiše vibracijama sa onih najboljih plažnih festivala i plažnih žurki, sa vrelih, dalekih i egzotičnih južnih plaža.

Krajem avgusta, ta neodoljiva atmosfera partijanja sa južnih plaža seli se pravo na Adu Ciganliju.

Uživanje i razuzdana đuska u energično-strastvenim dj setovima, kupanje u peni, najlepše cice i vrhunski frajeri samo je deo čarolije Belgrade Foam Festa.

Avatar photo

Autor: Igor