DELIMO KARTE :: Belgrade Foam Fest sa Ben Klockom, Cristian Varelom, Soniqueom, Mladenom Tomicem, Petrom Dundovim i mnogim drugim!

 

Ovogodišnji Belgrade Foam Fest pomera granice našeg klabinga, četiri dana konstantne muzike na plaži Beogradskog mora, bina na vodi, DJ-evi koji stižu do stejdža čamcima, vip zona u središtu mase i još mnogo drugih zanimljivih noviteta.

Veče koje nas najviše zanima je četvrtak 27. avgust kada će se na glavnom stejdžu naći nemačka techno legenda Ben Klock koji će puštati zajedno sa španskim velikanom Christan Varelom, kao i sa bosanskim techno magom Mladenom Tomićem, a celo to veče će upotpuniti naša DJ dama Lea Dobrićić kao i Speedy, Petar Dundov, Dejan Milićević i Klaus. Ben Klock je jedan od najpoznatijih DJ-eva na svetu i izdavao je za poznate lejblova kao što su BPitch Control, Ostgut Ton i njegov sopstveni Klockworks. 

Vip zona nalazi u središtu mase i biće arhitektonski poduhvat koji do sada nije vidjen na ovim prostorima. Vip zona ima 600m2. 

Cena karte za sva 4 dana košta u iznosu od 2.500rsd. Jednodnevnih karata će biti tog dana, ali svakako neće biti isplatljiva. 

Petak je rezervisan za house zvuk: Freemasonsi, Funkerman, Niki Beluci itd.
Subota je mash up: Sonique, Stanton Wariros itd.
Nedelja je rezervisana za EDM: Sick Individuals, Rosske, Cavin Viviano itd. 

Poseban stejdž u sklopu kampa imaće Happy People ekipa.

 
Muzika neće stati tokom sva 4 dana festivala.
 
Očekuje se oko 15000 do 20 000 ljudi. Otvaranje će biti spektakularno i počinje od 20h.

Za sve ostale informacije pogledajte oficijalnu facebook stranicu klikom ovde, a sve informacije u vezi karata možete dobiti na broj: +381 69 500 23 60

NAGRADNA IGRA:

U SARADNJI SA ORGANIZATOROM FESTIVALA DELIMO VAM 10 KARATA ZA CEO FESTIVAL. VAŠE JE SAMO DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “FOAM FEST”. NAGRADNA IGRA TRAJE DO UTORKA DO 20H KADA ĆEMO IZABRATI SREĆNE DOBITNIKE.

SREĆNO…

Avatar photo

Autor: Igor