Ben Klock domaćin još jedne “Photon” žurke u londonskom Printworks-u

Ben Klock objavio detalje za Photon žurku, koja će se održati u čuvenom londonskom klubu Printworks.

Serija žurki pod nazivom “Photon” koji se održava na mestima širom sveta se ponovo vraća u London. “Photon” predstavlja potpuno novi koncept u režiji rezidenta jednog od najpoznatijih klubova na svetu pod nazivom BerghainOvo nije prvi put da se ova žurka održava u staroj londonskoj štampariji. Nakon prethodne žurke, na kojoj je line-up bio sastavljen od najpozatijih svetskih techno imena kao što su Marcel Dettmann, Planetary Assault Systems (koji je imao LIVE nastup), Ben Sims, Dax J Etapp Kyle, rešili su da se ponovo vrate među zidine ovog kluba.

Događaj čiji je host organizacija The Hydra, održaće se 1. aprila i pratiće seriju dogadjaja koji će se održati u nekadašnjoj štampariji na dokovima Londona. Rezident Berghain-a je izjavio da je cilj žurke da spoji osećaje ljudi, i da “predstavi ljudima iskustvo, usmeravajući pažnju na brak između zvuka, svetlosti i arhitekture i kako ti elementi zajedno utiču na naše iskustvo”.

Klock-u će se 1. aprila u glavnoj prostoriji ovog kluba pridružiti i Surgeon, DVS1, Rødhåd, DJ Nobu i Etapp Kyle, dok će se na drugom stejdžu, koji će se nalaziti u prostoriji pod nazivom “Ambient Floor“, smenjivati DJ-evi kao što su The Black Dog, Prurient, Sigha i Alekzandra.

Sledeća sezona žurki u Printworks-u počinje 3. marta, a ispod možete poslušati kako je to zvučalo na prethodnoj “Photon” žurci.

Izvor: Resident Advisor

Avatar photo

Autor: Igor