DELIMO KARTE :: Beograd spreman za gradski događaj februara „Beograd ima poseban vajb.“

 

Kraak & Smaak, holandski didžej trojac, koji u Novi Bitefartcafe dolazi 19. februara, gde će nastupiti uživo sa celim bendom, uveliko se sprema za koncert koji je opisan kao centralni gradsaki događaj februara.

Oni su pozdravili svoje fanove u Srbiji:

Kako su već nastupali u punom sastavu na Exit festivalu 2011, Kraak & Smaak je u potpunosti upoznat sa ovdašnjom publikom i načinom na koji se prepuštamo muzici na koncertima.
Vi imate poseban vajb. Umete da osetite energiju i da je vratite i to stvara neverovatan osećaj, zbog kojeg našu muziku i izvodimo uživo. Očekujmo nezaboravan provod 19. februara!
Za svoju muziku kažu da je ne mogu svrstati ni u jedan pojedinačan žanr ali da im ne smeta kada ljudi to rade, jer to samo znači da se svako drugačije pronalazi u njihovoj muzici, te da je slušaoci doživljavaju vrlo lično. Ipak, kažu da je svaka njihova pesma sačinjena upravo tako da bi mogla da se izvede uživo i da je orijentisana na plesni podijum, odnosno kako bi inspirisala svakoga da zaigra.
Dobar si toliko koliko je dobra tvoja poslednja ploča kažu tvorci Kraak & Smaak, Oskar, Mark i Vim.
Na sreću, njihov poslednji album „Chrome Waves” je pokupio odlične kritike kako stručnjaka, tako i publike. Osim pesama sa poslednjeg albuma koje su već zaživele kao hitovi, Holanđani će izvesti i starije hitove poput „Squeeze Me”, „Future Is Yours”, „Say Yeah”.
Cena karte je 1.200 dinara, a mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventim Serbia, DD Tickets i Gigstix kao i putem njihovih sajtova. Radnim danima od 10-17h, karte se mogu kupiti i u klubu Bitefartcafe, na lokaciji Mitropolita Petra 8.

 

DELIMO KARTE: 

DELIMO VAM Karte ZA JOŠ JEDAN SJAJAN KONCERT. VAŠE JE SAMO DA ŠERUJETE OVAJ POST NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I ONDA NAM U INBOX NAŠE FACEBOOK STRANICE POŠALJETE VAŠE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “Kraak & SmaaK”. DOBITNICI ĆE BITI OBAVEŠTENI O NAČINU PREUZIMANJA. 

SREĆNO…. 

 

Avatar photo

Autor: Igor