BERLINSKA NOVA GODINA U BEOGRADU UZ MARKUSA VORGULA!

 

Za one Beograđane koji nemaju priliku da otputuju za Novu godinu – Berlin stiže u Beograd u novogodišnjoj noći! Naime, pravi predstavnik berlinske DJ scene, jedan jedini i neponovljivi Marcus Worgull dolazi u našu prestonicu kao specijalan gost na novogodišnjem partiju u beogradskom klubu Dot! Prvih 50 ulaznica za ovaj događaj od danas je u prodaji po promotivnoj ceni od 900 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima, kao online na www.eventim.rs.

Marcus Worgull nije jedan od onih DJ-eva čiji su roditelji bili pasionirani kolekcionari ploča, niti je bio jedan od onih klinaca koji se penju na stolicu da bi privukli pažnju. Umesto toga – ovaj momak je morao puno da istražuje i radi na sebi, kako bi danas bio tu gde jeste. Od hip-hop i rege ploča, koje je uglavnom kupovao od novca za užinu, preko prvih žurki na koje se ušunjao da bi slušao velikane poput Gilles Petersona – Worgull je uvek pokazivao ogromno interesovanje za klupsku muzičku kulturu. Prva rezidentura u “U-Club”-u i razni trikovi DJ zanata koje je naučio – učinili su da house muzika postane glavna opsesija ovog momka. Danas, Worgull je umetnik na jednoj od najznačanijnijih etiketa – “Innervisions”, na kojoj mu društvo prave ostali velikani, kao što su Dixon i Ame, a ovaj momak je redovan na lajnapovima poznatih berlinskih klubova poput Berghajna i njegovog Panorama Bar-a. Marcus u Beograd stiže na poziv kolege Kristijana Molnara, urednika i voditelja radijske emisije “Christallisation”, koji će biti DJ podrška i rezident DJ na ovoj nesvakidašnjoj novogodišnoj žurci u klubu Dot.

 

 

Prvih 50 ulaznica za ovaj događaj od danas je u prodaji po promotivnoj ceni od 900 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima i www.eventim.rs, a cena ulaznice u redovnoj prodaji će iznositi 1.200 dinara. U ponudi je i specijalna ulaznica po ceni od 3.000 dinara, koja uz ulaz donosi i sedam konzumacija pića po želji. Već 1. januara nove godine, na programu je repriza kakva dolikuje uz Marka Nastića i Marka Milosavljevića; 2. januara na programu su Virus i Harry Juda – a samo dan kasnije, u subotu 3. januara, na programu je prvi r’n’b I hiphop spektakl “Vatra” u ovoj godini.

Klub Dot radi i ove nedelje! U četvrtak, 25. decembra na programu je prava latinoamerička novela, gde će posetioci imati jedinstvenu priliku da u ulozi meskičkih gringosa vide svoje omiljene gradske disk džokeje. U petak, 26. decembra na programu je odlična Smoking Beats žurka – a subota, 27. decembar, donosi nastupe Marka Milosavljevića i Dejana Milićevića. Pratite „Dot“ na Fejsbuku i budite uvek u toku: www.facebook.com/dot.belgrade.

 

Avatar photo

Autor: Igor