Berlinski DJ i producent Tham stiže na prvu Alterego žurku u Beogradu u klubu Drugstore!

 Berlinski DJ i producent Tham stiže na prvu Alterego žurku u Beogradu u klubu Drugstore!

Jeste li pronašli svoje drugo ja?

Nakon nekoliko uspešnih izdanja u gradovima poput Novog Sada, Niša i Subotice, ALTEREGO donosi svoj prepoznatljivi, najsiroviji tehno zvuk u Beograd, i to u svima dobro poznati kultni klub – Drugstore.

Ovoga puta će se našim lokalnim snagama pridružiti DJ i producent iz Berlina – Tham – koji trenutno predstavlja jednu od najoriginalnijih i neizostavnih figura naše subkulture. Kao rezident i lice favorita underground mesta kao što su SYNOID, Revier Südost i Lebendig, za samo nekoliko godina mladi umetnik je dokazao da je jedinstven i neponovljiv.

Odrastajući na plesnim podijumima Berlina – figurativno rečeno – Thamova umetnička vizija potiče i uvek je usmerena nazad na to mesto koje predstavlja srž materije cele naše subkulture. Njegova interpretacija tehna, odnosno njegova muzička vizija, živi od njegovog nagona da natera ljude na pokret. Njegov intenzivan bass, složeni groove i agresivne synth linije probijaju se kroz gomilu, ostavljajući za sobom svoj hipnotični efekat. Muzika koja dolazi niotkuda, vezuje oči, uši i tela svoje publike za podijum, za samu sadašnjost, lepi se za njihov mozak i prolazi kroz njihove umove satima, čak i kada napuste klub.

Već vatrenu atmosferu dovešće do usijanja ALTEREGO rezidenti, čiji zvuk je sada već uveliko prepoznatljiv širom Srbije, ali i regiona. Nakon surovog i eksplozivnog seta na prethodnom događaju, sa svojim prepoznatljivim stilom koji predstavljaju širom regiona i Evrope, Asarri i Deeda se vraćaju u svima dobro poznatom B2B izdanju koje ne sluti ni na trenutak oduška na plesnom podijumu. Pridružuje im se i poznati srpski DJ, producent i osnivač Etom Records organizacije – Muhi – koji je svojom odlučnošću, radom i talentom stavio originalan pečat na srpsku underground scenu, a koga je lako prepoznati po najtvrđim melodijama i najoštrijim ritmovima. Tarens je mladi DJ i producent u usponu čija intenzivna i mračna atmosfera čini veoma značajan i neizostavan deo ovog događaja. ALTEREGO, čiji je osnivač i rezident DJ – Asarri, predstavlja poseban koncept underground žurki, koji ima za cilj negu i promociju pažljivo selektovane elektronske muzike koja kreira atmosferu u kojoj vlada opčinjenost zvukom i stalnim pokretom, kao i oslobođenost od okova svakodnevice.

Kroz niz svojih događaja, ALTEREGO stavlja akcenat na promociju jedinstvenog zvuka svojih rezidenata, koji zajedno sa publikom stvaraju eksplozivnu atmosferu, kao i osećaj pripadnosti koji stvara podlogu za oslobađanje ,,drugog ja“ na plesnom podijumu. Pored toga, svojim čestim saradnjama sa srodnim organizacijama iz Srbije, regiona i sveta, trudi se da publiku upozna sa što većim brojem različitih stilova, ideja i izvođača, time šireći zajednicu i stvarajući osećaj jedinstva.

Pridružite nam se 22. septembra da zajedno stvorimo najvreliju atmosferu i noć za pamćenje!

Uskoro informacije u vezi ulaznica za ovaj sjajan dogadjaj.

Avatar photo

Autor: Igor