Besplatna radionica: Digitalno snimanje i obrada zvuka za nove medije!

 

U petak 14. juna od 18h na SAE Institutu Beograd održaće se otvorena radionica o tome kako kreirati, optimizovati i prilagoditi zvuk novim medijima.

Kvalitetan zvuk stvara potpuno novu i bolju percepciju svakog sadržaja, a o tome kako da se zvuk što bolje zabeleži i kasnije izmontira govoriće Filip Vlatković, predavač na katedri za Audio produkciju SAE Instituta.

Filip je audio inženjer, kantautor i producent sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom, a do sada je radio na mnogobrojnim projektima u muzičkoj, filmskoj industriji i broadcastingu. Poslednjih pet godina je kreativni producent medijske platforme Omladinski radio javnog servisa RTV. Kao zagovornik kombinacije staromodnih i inovativnih tehnika u snimanju sarađivao je sa izvođačima poput Nevernih Beba, EKV Revisited, Saša Lokner, VVhile, Azil5 i dizajnirao zvuk za nekoliko dugometražnih igranih filmova režisera Želimira Žilnika.

Osim toga, on je ove godine objavio album Heartsongs for the Brave koji je sniman na relaciji Novi Sad – New York. Na albumu su učestvovali muzičari i ljudi koji iza sebe imaju saradnju sa velikanima američke indie i pop scene poput Neko Case, They Might Be Giants, City and Colour, Moby, Ryuichi Sakamoto, Thievery Corporation.  

Program radionice:

  • Šta čini video dobrim za društvene mreže, od čega se sastoji i kako da dođemo do njega

  • Primeri dobre prakse

  • Korišćenje naprednih funkcija telefona

  • Najbolje aplikacije za snimanje videa i kako ih koristiti

  • Demonstracija

Ulaz na radionicu je slobodan, ali su prijave obavezne zbog ograničenog broja mesta: https://bit.ly/2XhmJu0

Osoba za kontakt:

Nina Kokeza

+381 642405449

n.kokeza@sae.edu

 

Avatar photo

Autor: Igor