Blender House Parties #7 – Roxa i Peter Portman!

 Blender House Parties #7 – Roxa i Peter Portman!

Već sedmi put zaredom družimo se uz BLENDER HOUSE PARTIES onlajn strimove.

Ovog petka, 8. maja, od 20 časova, za muziku će biti zadužen predstavnik mlađe generacije domaće elektronske scene, Roxa. Prepoznatljiv po jedinstvenom stilu – fuziji tech house i techno zvuka, Roxa nailazi na sve veću podršku publike. Nastupao je širom regiona, a stejdž je delio i sa velikim imenima svetske elektronske scene poput Artbata, StephanaBodzina, Deborah-e DeLuca-e, Matadora, Blondish, Lehara i mnogih drugih. Roxa se intenzivno bavi i produkcijom, te se poslednjih nekoliko nedelja bacio na pravljenje muzike, pa samim tim možemo uskoro očekivati njegov novi EP Easy But Tight na Brosh etiketi.

U subotu 9. maja, od 20 časova uživaćemo u muzičkom izboru Petera Portmana, najmlađeg domaćeg predstavnika na svetskom takmičenju Burn Residency održanom na Ibizi. Stvorivši fuziju energije i emocije, Peter Portman u svojim smelim setovima uvek iznenađuje publiku na plesnom podijumu, zahvaljujući pažljivom odabiru house i techno muzike, koja objedinjuje svetsku kulturu kroz nezaboravni zvuk i melodiju. Njegova najzapaženija izdanja Patent Skillz, Parabola i Neptun City podržana su od strane UMEKa, Wax Worxa, Sama Paganinija, Johna Belka. Jedan od njegovih uspeha je i pobeda na regionalnom MTV Adria DJ takmičenju.

Blender House Parties #7

https://www.facebook.com/events/252389112578388

Svi programi i sadržaji prilagođeni su trenutnom stanju i dostupni na društvenim mrežama: Blender, Barutana, Hangar, Central Dance Event, DOT i Freedom Music Srbija.

Striming će biti dostupan putem sledećih platformi:

www.facebook.com/blenderletsmixit/ 

www.facebook.com/barutanabeograd/ 

www.facebook.com/hangarbeograd/ 

www.facebook.com/CentralDanceEvent/ 

www.facebook.com/dot.belgrade/ 

www.facebook.com/freedommusicsrbija/ 

www.facebook.com/onlyclubbing

Avatar photo

Autor: Igor