BLENDER u Barutanu dovodi Fatimu Hajji 19. maja!

 

Blender neumorno nastavlja da miksuje najjača imena elektronske scene! Španska tehno diva Fatima Hajji stiže u Barutanu 19. maja kao zahuktavanje za predstojeću letnju sezonu Blender žurki među omiljenim nam zidinama Kalemegdana!

Fatima Hajji poznata je po jako specifičnoj naelektrisanoj energiji i posebnom udarcu kroz koji je izbacuje i pretače u svoje DJ setove. Rodjena je sa ovim kvalitetom i od samog početka svoje karijere svakim svojim izlaskom na stejdž tu neverovatnu energiju sa lakoćom emituje na publiku. Fatima poseduje odličnu DJ tehniku, ima veliki talenat u selekciji muzike, a kada nastupa pred punim dance floor-om kao pritiskom na neko magicno dugme, ona se potpuno konektuje sa publikom.Bez obzira na svoje mlade godine ova neverovatna devojka već skodo dve decenije jedna je medju vodećim ženskim DJevima jačeg techno zvuka. Pored DJinga i produkcije, Fatima Hajji vrlo uspešno vodi svoju platform Taikatta pod kojom se nalaze izdavačka kuća, ali I svetski slušana Standbite Music radio emisija. Kao i ostale kolege njenog ranga nastupala je na ogromnom broju festival i klubova širom sveta od kojih ćemo izdvojiti smao neke: Awakenings, Free Your Mind, Tomorrowland, Monegros, Medusa, Eco Festival, Tresor (Berlin, Fabrik, Row 14, La Riviera, Factory 010…

Fatima Hajji jedna je medju najomiljenijim predstavnicama tvrdjeg zvuka koja ima veliki broj domaćih fanova, tako da se na ovoj žurci očekuje najlepši spoj energije starijih iskusnijih i mladih nezasitih klabera.


Karte su dostupne na svim prodajnim mestima Eventim i Gigstix prodajne mreže po trenutnoj ceni od 690 rsd.  Takodje dostupan je i komplet karata Fatima Hajji + Patrice Baumel (26. Maj, Barutana) po trenutnoj pretprodajnoj ceni od 990 rsd.


https://www.facebook.com/events/298500790577263/

Avatar photo

Autor: Igor