BLIŽI NAM SE NAJVEĆE JESENJE TOPLJENJE

 

Temperatura raste, a tačka topljenja desiće se 27. oktobra na Beogradskom sajmu, kada nam po prvi put u goste dolazi najaktuelniji svetski techno producent Victor Ruiz – koji će vas istopiti svojim autentičnim i energičnim zvukom na audio-vizuelnom spektaklu! Pult sa njim deliće dobro poznati majstori svog zanata Peter Portman, Mancha & MarkPanic i Goran Emkić.

Za Victorove nastupe kažu da su “From Brazil With Love”, a za njegove melodije da su futuristične, uzbudljive i stvorene za “đusku” i da udaraju pravo u glavu, ruke i noge.  Victor je poznat i po čuvenoj traci ˝Intestellar˝ koju svi željno iščekuju da čuju. Takođe je i jako popularan po svojim remiksima koje je radio za Olivera Huntemanna, Stephana Bodzina, Mobija i mnoge druge.

Ulaznice možete nabaviti po ceni od 1390 rsd regular / 1900 rsd VIP na svim Eventim, GIGS TIX, DD tickets i ticketshop.rs blagajnama, a aktuelna je i specijalna akcija 3+1 gratis do utorka 24. oktobra!

Ovo spektakularno veče zaokružiće se oficijelnim afterom koji će se održati u Dobračinoj 30a – Nula Pet baru sa početkom u 05:00h, a nastupaće Goran Emkić i Peter Portman. Ulaz će iznositi 250 rsd.

Avatar photo

Autor: Igor