“Body Talks” novi uzbudljiv muzički projekat trojice prijatelja i vrhunskih artista!

 “Body Talks” novi uzbudljiv muzički projekat trojice prijatelja i vrhunskih artista!

Photo by Mikla Milenko

Trojica dugogodišnjih drugara odlučili su udružiti snage, znanje i harizmu i pretočiti ga u novi all nighter muzički projekat.

Body Talks čine jedna od najcenjenijih figura regionalne techno i house scene s dugogodišnjom internacionalnom karijerom – Dejan Milićević, miljenik srpske underground scene – Mancha i Petar Portman, za kojeg od osvajanja Burn Residency na Ibici 2016. zna svaki kluber u Srbiji.

Spontani “back 2 back” nastupi ovog trojca pružiće publici dinamično iskustvo ispunjeno energijom i kvalitetnom muzikom cele noći.  Body Talks će premijerno nastupiti u subotu, 30. Marta u novootvorenom beogradskom klubu the Cube (Šećerana).

Dejan Milićević, započeo je DJ karijeru sa 15 godina u Beogradu. Njegov globalni uspeh s nastupom na 4 kontinenta, fuzija house-a i techno-a te preko 100 izdanja i 4 studijska albuma čine ga jednim od najcenjenih umetnika na sceni dugi niz godina. Osnivač Tit Zero Recordings muzičke etikete koja veliku pažnju posvećuje podršci talentiranim producentima iz EX Jugoslavije, Dejan je 2020. osvojio nagradu za Najbolji Elektronski Album u regiji, potvrđujući svoju kvalitetu i snažan uticaj na sceni.

https://www.instagram.com/dejanmilicevicdj/

Mancha svoju DJ karijeru počinje 2002. godine u Beogradu, s rezidenturama u raznim klubovima i redovnim nastupima širom zemlje i regiona. Od 2009. izdaje muziku, s preko 50 autorskih izdanja i remiksa. Njegov prvi LP album “Fragments Of You” objavljen je 2020. za špansku izdavačku kuću, dok drugi album “South Of Heaven” dolazi krajem 2021. godine pod domaćom etiketom Not Allowed.

https://www.instagram.com/mancha_music/

Peter Portman, čvrsto utemeljen na srpskoj plesnoj sceni, predstavlja ključni element za dobar provod. Od osvajanja Burn Residency u Ibici 2016./17., do njegovih izdanja na značajnim izdavačkim kućama, Portman se redovito pojavljuje i čuje na programima svih relevantnih klubova u zemlji.

https://www.instagram.com/peterportmandj/

Avatar photo

Autor: Igor