Bog house zvuka, vraća se u Beograd 7. juna!

 

Svojim prvim nastupom pred beogradskom publikom, pre šest meseci, Black Coffee ostavio je lavu pozitivnh emocija i komentara, a i on sam nije sakrio svoje oduševljenje.

Sa rečima:”WooW, what a crowd, what a party” odmah je zatražio novi datum ponovnog susreta. Tadašnja žurka sa prvobitnom planiranom lokacijom, Barutanom, zbog lošeg vremena prebačena je u Hangar.

Black Coffee i Blender sa nestrpljenjem su očekivali novi datum kada će ovaj majstor house ritmova u kombinaciji sa neponovljivim vokalima, svojim jedinstvenim izvođenjem, oplemeniti zidine neponovljive Barutane.

Rezervisan, inventivan, maštovit, miran, zagonetan, stidljiv i živahan! To su samo neki od opisa kojim ga kite kako klaberi tako i poštovane kolege cele svetske elektronske scene. Black Coffee jedan je od retkih DJeva koji iskreno razumeju preciznu funkciju muzičkog disk džokeja, on jednostavno ne meša pesme, on ih ponovo interpretira, prilagodjava i uskladjuje u muzičke setove na svoj veoma specifičan način. U njegovim najčešće dugim mixevima nezaobilazno se čuju posebni remixi vanvremenskih pesamam poput Purple Rain, Ain’t No Sunshine When She’s Gone kojima on na neki način udiše potpuno novi život i implementira u svet elektronske muzike.

U sopstvenoj produkciji ima trake poput Superman, Turn Me On i Crazy koje su nezaobilazni deo kućnih playlista poštovalaca raznih pravaca elektronske muzike, što dokazuje koliko njegov zvuk prija bukvalno svačijem uhu, ali i duši. On je jedan od onih DJeva čiji svaki nastup ostane dugo zapamćen i prepričavan. 

Ulaznice za ovaj događaj su u prodaji po ceni od 990 rsd regularne i VIP 1490 rsd na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima.

https://www.facebook.com/events/406245629835351/

 

Avatar photo

Autor: Igor