BOJAN VUKMIROVIĆ I LUKA CONCRETE ALL NIGHT LONG U DOT-U!

 

U petak, 30. marta, u DOT-u očekuje vas vrlo poznat techno dvojac, Bojan Vukmirović i Luka Concerte. Članovi beogradskog kolektiva Concrete DJz na još jednoj all nighter žurci u DOT-u ostaće verni sebi i tvrdomtechnu koji drma zidove!

Bojan Vukmirović di-džej i producent iz Beograda, prevashodno se kreće u techno žanru raspona od dosta mračnog i tvrdog do onog melodičnijeg. Pult je delio sa velikanima svetske underground scene, a njegove trake našle su se pod izdanjima etiketa Reload Black, Naked Lunch, Eclipse Recording. Njegov novi Anger EPizlazi sledeće nedelje pod Blackout Audio etiketom. Sa svojom muzikalnošću je eksperimentisao i kroz saradnju na projektu Omladina voli rejvove i producirao kompletan Zakuni se album repera Arafata.

Luka Concrete je na domaćoj techno sceni aktivan duže od 17 godina i za taj period ostvario je impozantnu karijeru koja se ogleda u brojnim izdanjima, nastupima i organizovanjem žurki u zemlji i inostranstvu. Pult je delio sa svetskim imenima poput Dave Clarke-a, Sam Paganini-ja i mnogih drugih.

Ovaj duo pobrinuće se da i još jedan techno petak bude nezaboravan. Ispratite mart kako i dolikuje, vidimo se!

 

Avatar photo

Autor: Igor