Booka Shade: Nedostaje nam Srbija i srpska hrana

 

Veterani nemačke elektronske scene, popularni duo Booka Shade ovog leta nastupiće na Fire Stage-u, najvećoj muzičkoj bini devetog izdanja Lovefesta.

Booka Shade u Vrnjačku Banju stiže sa novim EP izdanjem “Yaruba”, ali i mnogo energije za sve fanove festivala ljubavi.

“Jedva čekamo da se vratimo u Srbiju. Prošlo je previše vremena od našeg prethodnog gostovanja i uželeli smo se srpskih klabera i srpske hrane. Za nastup na Lovefestu spremamo mnogo nove muzike i jedva čekamo da vidimo reakcije publike”.

Najnoviji remiks – “Tarantula” kultne grupe Faithless

Pre samo nekoliko dana Booka Shade je objavio i svoj najnoviji remiks za pesmu “Tarantula” čuvenog sastava Faithless. Kako i sami kažu posle grupe Depeche Mode, Faitheless je još jedan bend koji je uticao na njihov muzički razvoj, a remiks je pravi način da to podele i sa publikom. 

 

 

Di-džej duo Booka Shade čine Walter Merziger i Arno Kammermeier; dvojac koji se posle 25 godina zajedničkog rada istakao kao jedan od retkih elektronskih performera koji promoviše duh i zvuk underground tehna, pridobijajući u isto vreme fanove širom svih rok i dance muzičkih scena u svetu. Popularnost i prepoznatljivost u svetu stekli su stvaranjem brojnih hitova među kojima su i “Body Language”, “Mandarine Girl” i “Love Inc”.

Da podsetimo, Lovefest koji je i ove godine podržan od strane Heinekena biće održan od 6. do 8. avgusta u vrnjačkom parku pored jezera. Na najvatrenijoj bini festivala ljubavi će osim dua Booka Shade, nastupiti i svetske zvezde među kojima su Fedde Le Grand, Dubfire, James Zabiela, Juan Atkins, Wankelmut, Ame i mnogi drugi.

Trodnevna karta za festival 27 EUR od 25. juna

Cena trodnevne festivalske karte do 25. juna koštaće 22 EUR (2.640 RSD), dok će od četvrtka cena ulaznice biti 27 EUR. Ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim Eventim i DD Tickets poslovnicama u Srbiji, a u okviru akcije 3+1, svi posetioci koji kupe tri karte četvrtu će dobiti besplatno.  

Avatar photo

Autor: Igor