Topljenje koje se održalo uz podršku Heinekena – Boris Brejcha Showcase je okupio preko 5000 klabera iz svih krajeva Srbije, ali i regiona, dokazujući još jednom da je nakon prvog dolaska postao i ostao njihov miljenik.

 

Topljenje koje se održalo uz podršku Heinekena – Boris Brejcha Showcase je okupio preko 5000 klabera iz svih krajeva Srbije, ali i regiona, dokazujući još jednom da je nakon prvog dolaska postao i ostao njihov miljenik.

Njegova neverovatna energija proizvela je ono što se zaista retko može doživeti. Veliki Hangar se transformisao u prisnu atmosferu džinovskog kluba, u kom je teško bilo pronaći ljude koji se nisu njihali uz snažne bitove Borisove muzike. Vizuelne projekcije i 3D svetlosni efekti bili su veoma senzacionalni, ali raspoređeni tako da nisu odvraćali pažnju nego upotpunjavali audiovizuelnu celinu.

Svakako ne treba zaboraviti Borisove saborce, takođe predstavnike FCKNG SERIOUS etikete, Deniza Bula koji je majstorski zagrejao publiku uz po koji hit, čisto da razgali emocije i Ann Clue, bez koje se ovaj Showcase ne bi mogao ni zamisliti, jer je upravo ona od samog početka bila Borisova podrška i predivno je videti da je i danas deo njegovog “Roadtrip-a”.

Organizatori se zahvaljuju publici na ukazanom poverenju i podršci.

Sledeća stanica je: 

https://www.facebook.com/events/354532795319260 

a više informacija o ovom događaju uskoro!

 

Avatar photo

Autor: Igor