BRADLEY GUNN NAPUŠTA RAVE SCENU!

 

Bradley Gunn, pojedinac koji je izgradio reputaciju najomiljenijeg svetskog rejvera, objavio je da je njegovo vreme kao Bradley Gunn Raver došlo do kraja.

Priča o usponu Bradleya Gunna Ravera je inspiracija. Živeći s Aspergerovim sindromom, Bradley se često borio u društvenim okruženjima i nosio se sa problemima samosvesti. Srećom, pronašao je svoje rešenje: topli zagrljaj klupske scene.

Oblačeći svoje ikonske rave naočale, helanke, majicu s vlastitom brendom i promovišući svoju mantru “Love Life and Rave“, neumorni, trezveni plesač postao je internet senzacija. Obišao je svet kako bi se povezao sa partijanerima, pričao o blagodatima plesa za mentalno zdravlje te se družio s nekim od najvećih imena u industriji, Bradley Gunn Raver pomogao je brojnim ljudima da se ponovno povežu sa muzikom.

U postu na Facebooku, Bradley Gunn objašnjava svoje razloge zbog kojih je ostavio svoje usvojeno ime, objašnjavajući kako se “više ne oseća zadovoljnim samo plešući”, a zadivljujuća stvar koju je stvorio, na neki način je postala njegov “vlastiti zatvor”. Tvrdi da je zahvalan za svoja iskustva kao Bradley Gunn Raver, ali treba preći na sledeće poglavlje u svom životu.

Njegova zarazna plesna energija i dostignuća ostaju kao nadahnuće za mnoge rejvere.

IZVOR: MIXMAGADRIA.com

Avatar photo

Autor: Igor