BRADLEY GUNN RAVER NAJAVIO DEBITANTSKO IZDANJE SA PHUTEKOM

 

Za početak ovog članka, možda je bitno upoznati vas sa Bradleyem Gunnom.

Bradley boluje od Aspergerov sindroma (jedan od nekoliko poremećaja iz autističnog spektra), ali je sve barijere življenja s tom bolešću odbacio kroz ples i rave.

Zahvaljujući svojim plesnim pokretima i snažnom energijom, s vremenom je postao toliko velika viralna internet zvezda da je danas zvan i dobrodošao na najveće evente na svetu, družeći se sa Seth Troxlerom (koji je priznao kako mu je Bradley inspiracija da ovo leto bude trezan), Carl Coxom, Ninom Kraviz, Adam Beyerom, Defected ekipom u njihovom uredu.. lista je poduža.

 

        

 

Tokom drugog dana International Music Summita koji se održava na Ibizi svake godine, Bradley Gunn je otkrio svoju prvu debitantsku traku i prateći video.

Kao govornik na konferenciji, danas je ispričao svoju inspirativnu priču o tome kako mu je tezno rejvanje pomoglo u društvu drugih ljudi. Bradley sada ima i popriličan broj pratioca na svom Facebooku – više od 57 hiljada ljudi.

“Ples mi je omogućio bolje druženje s ljudima. Samopouzdanje mi je poraslo i to se proširilo na druga područja života … “

Kao razvojni programer po danu, Bradley je redovni ucesnik na globalnim festivalima elektronske muzike i ima sve veću fanbazu. Bradley je brzo uhvatio pozornost najvećih zvezda underground muzike, uključujući Carl Coxa i Seth Troxlera, zajedno s okrunjenjem “Raver of the Year” Mixmag magazina 2017. godine.

 

                

 

“Ja se usresredim na pozitivnost i hranim svoj um na njoj kako bih imao bolji uvid u sve i na kraju se osećao bolje svo vreme”

Otkrivajući pojedinosti o debitantskoj pesmi koju je Bradley napisao, ‘Love Life and Rave’ je snimljen uz bliske prijatelje i jednog od najperspektivnijih umetnika elektronske muzike u Ujedinjenom Kraljevstvu, Phuteka. Tekstovi su napisani kako bi bili univerzalno privlačni clubberima / raverima iz svih “šetnja života”; izvlačeći unutrašnje emocije i osećaje emitirajući ih kroz zvučnike. Ne samo da su stihovi namenjeni privlačenju onih na plesnom podijumu, nego su takođe namenjeni slati poruku onima izvana koji možda nisu upoznati s kulturom raveova.

Bradley je otkrio i teaser trailer na konferenciji opisujući kako je hteo dodatno proširiti svoju poruku voljenja života i ravea.

“Stvarno bih voleo tu poruku proširiti što dalje, tako da sam mislio da bi bilo neverovatno kada bih to mogao pretvoriti u pesmu. Rekao sam svom dobrom prijatelju DJ Phuteku koji je producent, jako mi se sviđa tvoja muzika i želim napraviti traku ‘Love Life and Rave’ kako bih tu poruku poslao svima”.

Kako zvuči, tek ćemo videti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: MixMag

Avatar photo

Autor: Igor