“Brankow”: Suši & letnji kokteli u zelenoj oazi Savamale

Svečano otvaranje letnje bašte “Brankowa” zakazano je za četvrtak (30. maj) od 21 sat, kada će ovaj popularni klub početi da radi kao Suši & koktel bar. Osim kulinarskih specijaliteta iz “zemlje izlazećeg sunca”, novitet  je i da je jedna od najlepših bašti u gradu poptpuno “presvučena” i da će predstavljati pravu malu zelenu oazu Savamale.

Do zimske sezone “Brankow” će raditi kao letnji Suši & koktel bar. Transformisaće se u mesto pogodno za romantičnu večeru, prijatan razgovor sa prijateljima, ali i kao mesto gde se uz letnje koktele može planirati neki burniji kasniji izlazak u ludi noćni provod.Za ljubitelje prvoklasnog sušija svih sedam dana u nedelji tim kuvara restorana “Sushi box” će spremati veliki broj tradicionalnih vrsta sušija, ali i modernih varijacija ovog japanskog specijaliteta.

Jedinstven ambijent bašte “Brankowa”, ušuškane na granici užeg centra grada i Savamale, ove godine će krasiti i novi zeleni vertikalni “zeleni zid”, a izgledom će pleniti i veliki šank, dugačak 12 metara. Tokom leta u bašti će se uglavnom “ploviti”  kroz soulfull, deep house i disko melodije, a za muzičku podlogu na otvaranju će se pobrinuti dobro poznati duo beogradskih di džejeva, stari fanki i disko znalac Peppe i Peca. Druga dva dana otvaranja nastupiće Pedja Stanković uz već dobro poznati set Ane D koji uživo prate Sale na saksofonu i Niko na perkusijama (petak) i jedan od najboljih domaćih haus sastava “Makao” i DJ Oysha. Ulaz je slobodan. Informacije i rezervacije na 069 83 00 777.

Avatar photo

Autor: Igor