“Brankow”: Suši & letnji kokteli u zelenoj oazi Savamale

Svečano otvaranje letnje bašte “Brankowa” zakazano je za subotu (15.jun) od 21 sat, kada će ovaj klub početi da radi kao Suši & koktel bar. Osim kulinarskih specijaliteta iz “zemlje izlazećeg sunca”, novitet  je i da je jedna od najlepših bašti u gradu poptpuno “presvučena” i da će predstavljati pravu malu zelenu oazu Savamale.

Do zimske sezone “Brankow” će raditi kao letnji Suši & koktel bar. Transformisaće se u mesto pogodno za romantičnu večeru, prijatan razgovor sa prijateljima, ali i kao mesto gde se uz letnje koktele može planirati neki burniji kasniji izlazak u noćni provod. Za ljubitelje sušija svih sedam dana u nedelji tim kuvara restorana “Sushi box” će spremati veliki broj tradicionalnih vrsta, ali i modernih varijacija ovog japanskog specijaliteta. Jedinstven ambijent bašte “Brankowa”, ušuškane na granici užeg centra grada i Savamale, ove godine će krasiti i novi zeleni vertikalni “zeleni zid”, a izgledom će pleniti i veliki šank, dugačak 12 metara.

Tokom leta u bašti će se uglavnom “ploviti”  kroz soulfull, deep house i disko melodije, a za muzičku podlogu na otvaranju će se pobrinuti dobro poznati duo beogradskih di džejeva, stari fanki i disko znalac Peppe i Peca. Pre dugo čekanog otvaranja bašte, koje moralo da bude odloženo zbog nepovoljnih vremenskih prilika, prijatelji “Brankowa” će imati priliku da se i definitvno oproste od zimske sezone. U četvrtak će na večeri “Extravaganzza” nastupiti Oysha, dok će poslednja žurka sezone u zatvorenom delu “Brankowa” biti u subotu uz jedan od najboljih domaćih kaver bednova – “Makao”. Ulaz na sve večeri je slobodan. Informacije i rezervacije na 069 83 00 777.

Avatar photo

Autor: Igor