Break Beat ekipa Space Animals sprema još jedan SPEKTAKL!

 

Nakon odlične premijere prošlog meseca, Svemirske životinje ponovo sleću na planetu Monsun i još jednom donose najbolji break beat! Ovaj put u okviru Mikser festivala, u petak 05. juna, već od 22h!

Verovatno niste često u prilici da uživate u ovom žanru, ali ono što je sigurno je da je break beat osnova gotovo celokupne savremene klubske muzike. Space Animals kvartet sprema opasne trake koje će sigurno pokrenuti sve ljubitelje kvalitetnog zvuka, bilo da ste zaljubljenici u tehno, drum n bass ili nešto treće.

Space Animals je novooformljena četvoročlana party atrakcija u formaciji od tri DJ-a i jednog MC-ija, na misiji razmrdavanja vaših plesnih ekstremiteta i uzdizanja domaćeg klabinga do svemirskih visina. 

Svemirske životinje karakterišu energični nastupi i atraktivni elektro setovi, sa posebnim akcentom na break-beat zvuk koji često prošaraju mnogim srodnim pravcima poput electro funka, booty breaks-a, uk bass-a, grime-a i drugih…

Na svojim dosadašnjim nastupima, uglavnom po Beogradu i Novom Sadu – Space Animals kolektiv nailazi na odličan feedback publike koja doslovno svaki put ostane na densfloru do ranih jutarnjih časova, pa su im takozvani afteri postali uža specijalnost i prepoznatljivi znak. 

Budući da su tek na začetku svoje intergalaktičke muzičke misije u formi Space Animals, od ovih momaka u bliskoj i dalekoj budućnosti, možete očekivati još mnogo svemirskih žurki, festivala i klubova lansiranih u orbitu. Zato ne gubite vreme i što pre se priključite krdu svemirskih party životinja. 

Space Animals ekipu čine Vins Huderz, DJ Pimpfingerz (u narodu poznat i kao DJ Jimmy Jazz), DJ Enimal i MC Selekt (takođe član i poznatog reggae fusion benda Aman Zaman).

Space Animals:

https://soundcloud.com/space-animals-2
https://www.facebook.com/space.animals.party?ref=hl

DJ PimpFingerz:

https://soundcloud.com/jimmy-jazz-10
https://www.facebook.com/Geto.Glamur

Enimal: 
https://soundcloud.com/zucca-enimal

Vins Huderz:
https://soundcloud.com/vins-huderz/
https://www.facebook.com/vins.huderz

MC Selekt:

https://soundcloud.com/amanzaman
https://www.facebook.com/danilo.sele.marinkovic?fref=ts

Za vise informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor