Burn Studios lansirao video specijal o Lei Dobričić Priča o srpskoj DJ dami pre pobede na najvećem svetskom DJ takmičenju

Burn Studios lansirao je seriju priča o 18 talentovanih DJ-eva koji su se borili u završnoj fazi takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici. Naša predstavnica, Lea Dobričić, trijumfovala je u finalu i dobila neverovatnu priliku da celog leta redovno nastupa u čuvenom klubu Privilege. Specijal o Lei prikazuje momente iz Beograda i sa Ibice pre pobede, prenoseći njenu strast, rešenost i ambiciju da bude najbolja.

Nakon osvajanja rezidenture, njeno ozbiljno DJ znanje, upadljivi seksipil i sjajan kontakt s publikom, doneli su joj još uspeha, pa je, u poslednjih mesec dana,  radila sa legendarnim Laurentom Garnierom, nastupala na Monegrosu, najluđem svetskom festivalu u španskoj pustinji i zatvorila Exit Dance Arenu zajedno sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem.

Nakon ove epizode, Burn Studios lansiraće još osam priča kroz koje ćemo pratiti Leine doživljaje na putu osvajanja rezidenture, kao i uspone i padove, izazove i avanture ostalih finalista. Biće prikazan i ekskluzivni materijal sa muzičkih radionica koje su vodili svetski superstar DJ-evi Fatboy Slim, Maceo Plex, Avicii, Steve Lawler, Solomun i Joe Goddard.

Avatar photo

Autor: Igor