Calavera & Manya presents – Deepsy at Wait & Stay Bar /w special warmup guest – Jack Notion [Cocktail Night – 25.10.2013]

Ovog petka, kao uvertira pred Grotto Mini Fest – Calavera & Manya dovode u goste našeg talentovanog producenta i DJ koji se potpisuje pod imenom – Deepsy!

Jovan Jonić aka Deepsy je momak koji je potpisivao za svetske izdavačke kuće kao što su Nervous Records, Pedroche Recordings, Bedroom Muzik i mnogi drugi! U večeri koja obećava kvalitet on je tu da prezentuje svoj po prvi put u Beogradu deep i tech zvuk koji sadrži raznolikost funk-a i jazz-a!

Domaćini – Calavera & Manya će sa druge strane predstaviti nove i ekskluzivne trake koje do sada niste imali prilike da čujete, kako u njihovoj produkciji, tako i od artista kao što su Hot Since 82, Siwell, Jay Lumen i mnogi drugi!

Za idealan warm up biće zadužen mladi – Jack Notion koji već uspešno mesecima vodi svoj ReJacked Radioshow gde je imao goste najveće domaće zvezde kao što su Gramophonedzie, Manjane, Babysitters, Mark Funk i mnogi drugi!

I to nije sve! Vikend ćemo početi sa koktelima u Wait & Stay Bar-u gde će svi kokteli biti po promotivnoj ceni od 260 RSD! Očekujte Tequilla Sunrise, Mojito, Sex On The Beach i mnoge druge koktele koji će vas propisno zagrejati! Zagrevanje po promotivnoj ceni traje do 01h zato dođite ranije!

Ulaz će biti besplatan, ali zbog ograničenog kapaciteta kluba – rezervacije će biti obavezne!

Datum: Petak, 25. oktobar 2013.
Lineup: Calavera & Manya Live [Taylor Made Recordings/Microtech Records]
Deepsy [Nervous Records/Pedroche Recordings/Bedroom Muzik]
Special warm up guest: Jack Notion [ReJacked Radioshow]
Rezervacije: 064/199-64-90 | 064/199-63-04
Adresa: Simina 10a, 11000, Beograd, Srbija
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1383167498588098/

Supported by Belgrade Grotto, OnlyClubbing, TheClubber.rs!

Vidimo se u petak – 25. oktobra 2013!

Deepsy @ SoundCloud
http://soundcloud.com/deepsy-music

Avatar photo

Autor: Igor