Calavera & Manya presents – Vid Marjanović at Wait & Stay Bar [Cocktail Night – 11.10.2013]

Ovog petka, kao uvertira pred Serbia Wonderland – Calavera & Manya dovode u goste našeg poznatog producenta i DJ-a – Vid Marjanovića!

Momak koji je izdavao za najveće svetske labele kao što su Renesanz Records, Sabotage i Lapsus Music – ovog vikenda je tu da nam predstavi svoj zvuk koji je jedinstven zato što kombinuje elemente techno, tech i progressive house-a. Vid Marjanović pod jasnim uticajem legendi kao što su Kraftwerk, Jean Michelle Jarre, Moby i mnogi drugi je uspeo da se internacionalno afirmiše i deli DJ pult sa velikim imenima kao što su Petar Dundov, Mark Knight, UMEK, Marco Bailey i mnogi drugi!

Domaćini – Calavera & Manya će sa druge strane predstaviti nove i ekskluzivne trake koje do sada niste imali prilike da čujete, kako u njihovoj produkciji, tako i od artista kao što su Hot Since 82, Siwell, Jay Lumen i mnogi drugi!

Za idealan warm up biće zadužen mladi – Jack Notion koji već uspešno mesecima vodi svoj ReJacked Radioshow gde je imao goste najveće domaće zvezde kao što su Gramophonedzie, Manjane, Babysitters, Mark Funk i mnogi drugi!

I to nije sve! Vikend ćemo početi sa koktelima u Wait & Stay Bar-u gde će svi kokteli biti po promotivnoj ceni od 260 RSD! Očekujte Tequilla Sunrise, Mojito, Sex On The Beach i mnoge druge koktele koji će vas propisno zagrejati! Zagrevanje po promotivnoj ceni traje do 01h zato dođite ranije!

Ulaz će biti besplatan, ali zbog ograničenog kapaciteta kluba – rezervacije će biti obavezne!

Datum: Petak, 11. oktobar 2013.
Lineup: Calavera & Manya Live [Taylor Made Recordings/Microtech Records]
Vid Marjanović [Renesanz Records/Sabotage/Lapsus Music]
Special warm up guest: Jack Notion [ReJacked Radioshow]
Rezervacije: 064/199-64-90 | 064/199-63-04
Adresa: Simina 10a, 11000, Beograd, Srbija
Facebook event: http://goo.gl/hBlSfN

Supported by Belgrade Grotto, OnlyClubbing, TheClubber.rs!
Vidimo se u petak – 11. oktobra 2013!

Vid Marjanović @ SoundCloud

Avatar photo

Autor: Igor