Camelphat na Lasti, ali pre toga još jedna bomba!

 

Najaktuelniji svetski DJ duo Camelphat – autori ultimativnog hita “Cola” koji se ove godine vrti na celoj zemljinoj kugli, dolaze na Lastin matine! A dok vam se uši još nisu ohladile od ove bombe, spremite se za novu – Detlef ovog vikenda donosi duh Ibice na najpoznatiji gradski splav!

Hita “Cola” lansirao je Camelphat pravo u orbitu! Od prošle godine ta numera i njeni remiksi dominiraju plesnim podijumima širom sveta, a to je, logično, ove momke, kao i Elderbooka sa kojim su radili traku, stavilo u cenatr pažnje javnosti! Donelo im je prestižnu Grammy nominaciju i brojne nastupe, a beogradska publika će imati prilike da premijerno čuje ovaj dvojac 9. septembra na Lastinom matineu!

No, pre toga, na ovonedeljni matine (8. jul) stiže i senzacije iz Grčke – Detlef. Ovaj momak čiji dom je poslednjih godina u Velikoj Britaniji, trenutno ima neverovatan hype i uspeo je da za kratko vreme stane rame uz rame sa zvezdama scene. Rezident je na čuvenim “Paradise” večerima u slavnom “DC 10” klubu na Ibici, kao i na jednom od najpoznatijih londonskih parti serijala “Solid Grooves”.  Dobio je veliku podršku od zvezda kao što su Marco Carola, Steve Lawler, Mathias Tanzmann, Jamie Jones, Green Velvet, a ove sezone će deliti pult sa prekaljenim asovima – Joseph Capriati, Paco Osuna, Adam Beyer, Ida Engberg, Loco Dice, Matador, Tiga, Ilario Alicante, Nicole Moudaber… Zaista lepo društvo da se nađete u njemu, pogotovo ako ste DJ, zar ne? 

 
Ulaz u nedelju na gostovanje Detlefa je, kao poklon svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka – slobodan!

 

Avatar photo

Autor: Igor