CARL COX NAKON 15 GODINA PREKINUO REZIDENTURU U SPACEU NA IBIZI

 

Carl Cox je otkrio da neće više biti rezident u Spaceu, nakon što je 15 godina oduševljavao publiku u poznatom superklubu.

“Sledeća godina će biti moja zadnja godina u Spaceu na Ibizi, stoga nemojte propustiti nijednu noć.”, izjavio je Cox

Coxovu rezidenciju obeležili su fantastični i kvalitetni nastupi koji su označili Space kao jedan od najvećih klubova na svetu. Neosporni kralj Ibize sigurno će ostati na White Isleu, ali uprkos tome,  izgleda da je došao kraj jedne ere u dance muzici.

Oni koji su upućeni neće biti šokirani ovom iznenadnom objavom. Glasine o budućnosti Spacea kruže već neko vreme, Cox je čak u nedavnom intervjuu za Mixmag spomenuo da bi uskoro mogao prestati biti rezident u Spaceu

“Stvar je u tome da svim dobrim stvarima dođe kraj. Opštepoznato je da vlasnici Ushuaia i Spacea žele pretvoriti Space u Ushuaia klub. Bilo da je to dobro ili loše, ne želim biti deo toga. To nema nikakve veze sa mnom. Recimo da sklopim ugovor s njima da nastavim u Ushuaia klubu u Spaceu, što da radim? Šta oni žele da učinim? Ili da nastavim raditi ono što sam radio 15 godina ili da se pripremim na ono što budućnost donosi.”, izjavio je Cox za Mixmag.

Pogledajte Coxa u punom sjaju ispod.

 

 

 

 

Izvor: MixmagAdria

Avatar photo

Autor: Igor