Carl Cox potvrdio povratak na Ibizu!

Najpre se dugo kuvala kampanja o tome kako Carl Cox napušta Ibizu, pa je upravo krenula nova o tome kako se vraća. Nakon što je zaključio svoju dugogodišnju rezidenciju u klubu Space, mislili smo kako se posvetio drugim aktivnostima, koje mu donose i više nego dovoljno profita, ali nije čudno što se vraća na lokaciju koja mu je doslovnopostala deo metabolizma.

Zasad su zakazana dva nastupa, koji će se održati 11.7 i 18.7. u klubu Privilege, a organizovao ih je pod egidom svoje promotorske kompanije Game Over. Kao što je već dao naslutiti na novogodišnjem nastupu, tema programa nosi ime “Pure Carl Cox”, a uz najavu ovih događanja je pružio i par detalja o ovom potezu:

“Zbilja se radujem povratku na Ibizu i startu ovog posebnog programa sa mojim neverojatnim timom iz kluba Space: Dave Browning, Eóin Smyth i Game Over ekipa. Bogami, za ovu smo godinu pripremili par sjajnih događaja. Počevši s dve večeri u klubu Privilege, na glavni ću podij doneti vibracije sa svog australijskog festivala Pure, uz punokrvni techno & house line-up. Ne mogu dočekati da razvalim ovaj klub.”

Avatar photo

Autor: Igor