CARL COX PREDSTAVIO NASLOVNU STRANU SVOJE KNJIGE ‘OH YES, OH YES!’

 CARL COX PREDSTAVIO NASLOVNU STRANU SVOJE KNJIGE ‘OH YES, OH YES!’

Carl Cox predstavio je naslovnu stranu svoje nadolazeće knjige, “Oh Yes, Oh Yes!”.
Knjiga prati njegovo putovanje od rođenja u Mančesteru od roditelja sa Barbadosa, preko rada kao punioca rafofa i postavljača skela u predgrađu Južnog Londona do izrastanja u najomiljenijeg DJ-a na planeti, uz priče o njegovom poznavanju soundsystem kulture, Ibizi, Burning Manu, Melbourneu…

Knjiga je opisana kao “izvanredno iskren i intiman portret umetnika koji nikada nije izgubio kontakt s ljudima koji dele plesni podijum sa njim”, i kako otkriva “njegovu priču ali i priču o tome kako je britanska klupska kultura zavladala svetom”.
Brojne njegove kolege su ga pohvalile: “Ljudi, po meni, olako koriste izraz legenda, ali Carl zaista jeste personifikovana legenda”, rekao je Grooverider.
“Carl mi je uvek bio najdraži. Kompletni je DJ, ujedno i DJ-ev DJ. Ploče oživljavaju kad ih svira, sobe oživljavaju kad ih on zaljulja. Njegov je entuzijazam zarazan, njegovo opredjeljenje potpuno”, rekao je Norman Cook aka Fatboy Slim.
“Carl je jedan od retkih istinskih pionira britanske klupske kulture na međunarodnoj visini. Otvorio je vrata za toliko DJ-eva i nadahnuo toliko ljudi, uključujući i mene”, zaključio je Gilles Peterson.
“Oh Yes, Oh Yes!” izlazi 19. avgusta u izdanju White Rabbita. Cene su: tvrdi vez: 20 funti, e-knjiga: 10,99 funti i audio knjiga 21,99 funti.

Pogledajte naslovnu stranu knjige u nastavku, a ako je želite nabaviti, poručiti možete – ovde.

Avatar photo

Autor: Igor