CARLIO LIO 22. APRILA U NOVOM SADU!

Kako nezvanično saznajemo sjajni kanadski DJ i producent CARLO LIO stiže po prvi put Novi Sad i to na veliku techno žurku koja će biti održana 22. aprila!

Karlo nam dolazi iz Kanade – Toronta, DJ koji poslednjih nekoliko godina gostuje po najboljim svetskim klubovima i ima podršku najboljih producenata i DJ-eva kao što su Dubfire, Richie Hawtin, Marco Carola i mnogi drugi. 

Muzika je oduvek bila prioreritet u Karlovom životu, svako koje imao tu čast i priliku da ga čuje uživo može i to da posvedoči. Njemu je oduvek bio bitan takozvani “vibe” publike, jer je on tu zbog njih. Muzika je vrsta jezika, to je sredstvo za povezivanje, intimnost i komunikaciju i Karlo perfektno svoju intimnost i osećanja koja ima prema muzici deli sa publikom. Njegova muzika se opisuje kao brzi duboki pulsirajući tech-house sa dosta primesa minimal tehna.

Producirao je mnogo traka za najbolje i najpoznatije labele kao što su: SCI+TEC Digital Audio, Suara, Intec Digital. Neke od njegovih traka su: Coppa, Dorbo, Elita, Colors, Black, Everybody, Keep Grovinng, Be my lover, Breakfast in Bag i mnoge druge. 

Njegov poslednji nastup je bio prošle godine na LoveFestu u Vrnjačkoj Banji kada je oduševio preko 20 000. klabera.

DATUM: 22.04.2016
LOKACIJA: NOVI SAD
LINE UP: Carlo Lio i mnogi drugi

Uskoro mnogo više informacija i od samog organizatora.

 

Avatar photo

Autor: Igor