Četiri večeri sjajne muzike ove nedelje u GECA BARU!

 

Provod u Geca Baru počinje sredom, i to sjajnom žurkom pod nazivom MEDNESSDAY” na kojom će gostovati ALEKSA ASANIN i JOVAN DESPOT iz DBDZ ekipe, a zajedno sa njima će još i puštati ZLAYA a.k.a. BLACKCHANNELS i GORGIJA 

LINEUP:

ALEKSA ASANIN / DBDZ
OVAN DESPOT / DBDZ

http://www.facebook.com/dbdz381

ZLAYA a.k.a. BLACKCHANNELS

http://soundcloud.com/blackchannels

GORGIJA

https://www.mixcloud.com/Gorgija/

Ulaz besplatan!

Pratite nas na FB:
http://www.facebook.com/geca.bg

Vidimo se na danceflooru i širite ljubav!

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

ČETVRTAK 19. FEBRUAR

Serija večeri posvećenih pravom jamajčanskom zvuku, probrana selekcija svih žanrova, sa svih mogućih medija Reggae muzika svakog drugog četvrtka samo za vas.

DJs / Selectahz:

Profesor Tresha

KingShone

FB EVENT:
https://www.facebook.com/events/1419538385005769/?fref=ts

PETAK 20. FEBRUAR

Nadamo se da ste spremni za dozu progressive i minimal tech house-a, jer ovaj petak Geca vam sprema niz muzičkih poslastica:

♦ DESATURATE a.k.a. PROGRESS INN
♦ VID MARJANOVIĆ
♦ ANA NIKOLIĆ

DESATURATE a.k.a. PROGRESS INN

Progress Inn je DJ / produkcijski duo koji čine Janko Dragović i Igor Kadić. Obojica, poreklom iz bivše Jugoslavije, posle mnogo godina života i rada u Pertu, u Australiji, sada su ponovo u Srbiji. Počeli su sa izdavanjem i DJingom u 2008. U 2009. su krenuli na prvu evropsku turneju. Na sceni isporučuju njihov zaštitni progressive zvuk, a njihovu produkciju su podržali brojni DJevi kao Hernan Cattaneo, Sasha, Timo Maas, James Zabiela, Lee Burridge, Guy J, Robert Babicz, Radio Slave… Oni takođe imaju svoju izdavačku kuću, Obstacle Recordings…

www.obstaclesrecordings.com
www.progressinn.com
https://www.facebook.com/desaturatemusic

VID MARJANOVIĆ

Nastupao je do sada sa najvecim svetskim imenima iz sveta elektronske muzike poput: Der Dritte Raum, Alan Fitzpatrick, Petar Dundov, Johannes Heil, Mikkel Metal, Par Grindvik, Tomas Barfod, Ness, Mary Velo, Moerbeck, itd. Njegova izdanja nalaze se u setovima velikana poput: Marcelo Vasami, Moonbeam, Joey Beltram, itd. 
Do sada je svojom muzikom obisao sledece zemlje: Danska, Holandija, Nemacka, Svajcarska, Slovenija, Hrvatska, Makedonija, Rumunija, Bugarska, itd. 
Od vecih manifestacija izdvajaju se: Exit Festival (2011, 2013), Berlin Wall Festival (2014), Wonderland Festival (2013), China Town event (2013), French Kiss (2015)

http://www.soundcloud.com/vid-marjanovic
http://www.mixcloud.com/vidmarjanovic/

ANA NIKOLIĆ

DJ Ana Nikolić je rođena 1979, u Beogradu. Upornim vežbanjem u “Groove Inn” prodavnici ploča vrlo brzo je stekla zavidnu tehniku rada na vinilima. Posle uspešnog prvog nastupa 2005g.u legendarnom klubu Mamolo usledili su anganžmani u brojnim beogradskim klubovima (Andergraund, Cvijeta, Exile, Namaste, Bordel , Electrica, Energija) kao i gostovanja po gradovima Srbije, festivalu EXIT u Novom Sadu i inostranstvu. Prvu rezidenturu beleži 2007/08g.u DJ Baru ŠKD gde joj se u sezoni 2008/09 pridružuje DJ Witchy sa kojom započinje kultni “Girly Nights” serijal…

http://www.mixcloud.com/djananikolic/
https://soundcloud.com/djananikolic

Sve ostale informacije u vezi ovog eventa potražite klikom ovde.

SUBOTA 21. FEBRUAR

Nadamo se da ste se uželeli partija kakav prave samo Rejv Olupine. Kada to kažemo, pored Pece, Saleta i Mareta mislimo i na sve Olupine koje nas prate na svim partijima!

REJV OLUPINE 

Posle više od 10 godina totalnog andergraunda, puštanja muzike po gajbama i tajnim lokacijama Sale, Marko i Ujpeta, do sada anonimni trojac je odlučio da uozbilji malo stvari i celu priču podigne na viši nivo od samo hobija.

Njih trojica se predstavljaju pod nazivom “REJV OLUPINE“ iza čega stoji, što se muzičke note tiče, masan tech house, funky i hardgroove zvuk.

“REJV OLUPINE“ predstavlja celu ideju nekadašnjih dobrih žurki i vrhunskog zezanja pod šta pripada kvalitetna muzika sa uvek provučenim oldschool techno zvukom i deljenje ludački pozitivne energije na dance floor-u kao nekada.

Ideja “REJV OLUPINE“ je da okupi stare, možda zaboravljene klabere i uz nove i mlade snage povrati taj duh dobrih zabava.

Spremite se, jer 21. februara spremamo ludu noć u Geci! 
Old school stil miksovanja i beskompromisni tehno su potpis ove ekipe! Očekujemo vas u velikom broju! 

NO LONG BREAKS, NO BULLSHIT’, JUST TECHNO!

Cena karte:

200 din posle 00:30
Za devojke FREE ulaz tokom cele noći ♥

Za sve ostalo u vezi ove sjajne subote u Geca Baru, potražite klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor