China Town Techno Party ove subote

Velika tehno žurka, pod nazivom China Town Techno Party održava se u subotu, 06.decembra u Depo Magacinu. Ovom prilikom, prostor Depo Magacina biće pretvoren u Ludnicu kineske četvrti, ukrašenu crvenim lampionima, zmajevima, kineskim slovima. Posetioce će dočekivati konkubine, koje će deliti kolačiće sreće sa šaljivim porukama. Za DJ pultom naći će se najbolja domaća imena tehno zvuka- Lea Dobrićić, Kristina Lalić, Speedy, Antrax i Tumalon, koji će biti zaduženi za sjajan provod te večeri.

Satnica za veliku tehno lomljavu, koja se organizuje u subotu je sledeća:

22.00- 00.00h – Tumalon

00.00- 01.30h – Antrax

01.30- 03.00h – Lea Dobričić

03.00- 04.30h – Kristina Lalić

04.30- 06.00h – Speedy

Radimo uveliko na tome da prostor Depo Magacina u subotu zaista izgleda kao mala kineska četvrt sa svim zanimljivim detaljima koje ona može da ima. Pozivamo i ljude, koji su raspoloženi da i sami budu deo velike ludnice kineske četvrti, da pronađu neki kimono, kineske štapiće za kosu i obuku se shodno tematici žurke. Najavljivali smo veliku tehno lomljavu i upravo je to ono što nas očekuje u subotu“, kažu iz organizacije Jungle Tribea.

Karte za China Town Techno Party mogu se nabaviti na svim blagajnama Eventima, po ceni od 500 RSD, dok će cena karte na samom ulazu iznositi 600 RSD.

Avatar photo

Autor: Igor