CHRISTIAN SMITH u BLENDERU 21.07. BARUTANA!

 

Blender nastavlja da melje u poznatom maniru i prkosi velikim vrućinama. Kao prvi strani buking meseca jula medju zidine Barutane stiže pravo old school ime Christian Smith.

Christian Smith više od dve decenije jedan je od vodećih svetskih predstavnika techno zvuka. Podjednako kao DJ i kao producent oduvek se izdvajao svojom ambicijom i inovativnošću i kao rezultat toga poslednjih godina teško je zamisliti listu kvalitetnih producenata bez njegovog imena pri samom vrhu. Konstantno dominirajući svetskim chartovima i DJ playlistama redovnim izdanjima za lejblove poput Plus 8/Minus, Drumcode, Cocoon, Bedrock, Mobilee i njegov lični Tronic imprint.

Njegov sada već prepoznatljivi zvuk i zaštitni znak je Groovy Techno. Poslednje iz njegove produkcijske kuhinje za septembar najavljen je album Synergy koji izlazi na Smith-ovom lejblu Tronic Music. Ova kompilacija sastoji se od 14 traka radjenih u saradnji sa velikim starijim i novijim imenima svetske scene medju kojima su Harry Romero, John Selway, Pig&Dan, Victor Ruiz.

Kao domaća podrška za DJ pultom Marko Milosavljević i TKNO b2b Andrew Meller.

Pretprodaja ulaznica po ceni od 590 RSD na svim EVENTIM i GIS TIX prodajnim mestima.

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor