Čista fantazija: Sofi Tukker novim spotom najavili drugi album!

 

Nakon dve Gremi nominacije, hitova koji su osvojili svet, poput „Best Friend“ i „Drinkee“, kao i albuma prvenca koji ih je vinuo među zvezde, sastav Sofi Tukker spreman je na sledeći korak i drugi album, a prvi nagoveštaj sledećeg izdanja jeste novi singl i video „Fantasy“.

Ovaj hit u najavi, objavljen pre svega tri dana, broji već preko 200 hiljada pregleda. Sa opravdanim epitetima poput „šareni“, „energični“ i „talentovani“, razumljivo je da su članovi ovog sve popularnijeg dvojca koji čine Sophie Hawley-Weld i Tucker Halpern težili perfekciji, a rezultat je video spot u kome se realnost i fantazija prepliću, uz spektakularne vizuelne momente!

SOFI TUKKER – Fantasy (Official Video) [Ultra Music]: 

Energični duet je u jednom meksičkom kanjonu pronašao mesto koje izgleda kao da nije sa ove planete – vodopade i stenovite formacije sa termalnim izvorima, kojima su dodati elementi fantazije. U svom predanom maniru, članovi benda, Sophie i Tucker izveli su sve akrobacije sami, bez kaskadera, iako ih je to par puta stavilo u nezgodan položaj, dok je atmosfera u spotu nalik spoju staromodnog Indiana Jonesa i futurističkog Avatara. Svoju sposobnost, da spoje „nespojivo“ i sa hitmejkerskim dodirom isprepliću razne žanrove, Sofi Tukker doneće na brojne festivale širom sveta, među kojima su američka Coachella, holandski Down The Rabbit Hole, ali ovogodišnji EXIT festival!

Novi singl predstavlja ujedno i novo poglavlje za Sofi Tukker, koji su svoju prethodnu „muzičku eru“ obeležili uspešnim albumom prvencem „Treehouse“, nominovanim na ovogodišnjim Gremijima za najbolji dance/elektronski album, dok se njihovo ime prvi put pomenulo na ovoj prestižnoj ceremoniji 2018. godine, kada je njihov hit singl „Drinkee“ bio takođe nominovan za Gremi nagradu.

Nestaju ulaznice sa 55% popusta – uskoro nove cene!

Sve brže nestaje serija EXIT ulaznica po ceni od 6.490 dinara, koja i dalje donosi visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cenu! Aktuelna cena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa The Cure, sada iznosi 2.990 dinara za parter i 4.990 dinara za FAN PIT. Trenutna cena GOLD VIP ulaznica za prvu noć je 12.000 dinara. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org i putem prodajne mreže Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije festivala, EXIT Trip, u prodaji su i turistički paketi koji obuhvataju ulaznicu, smeštaj i prevoz.

Petrovaradinsku tvrđavu na narednom izdanju EXIT festivala od 4. do 7. jula pohodiće neka od najaktuelnijih imena, ali i žive legende svetske scene, među kojima su rok titani The Cure, te Greta Van Fleet, Carl Cox, Skepta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Desiigner, Sofi Tukker, Lost Frequencies, IAMDDB, Tom Walker, Maceo Plex, Charlotte De Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Jeff Mills, Amelie Lens, Dax J, Phil Anselmo & The Illegals, Tarja Turunen, 65daysofstatic, The Selecter, Peter & The Test Tube Babies, Whitechapel, Atheist Rap, Arcturus, Total Chaos, kao i druga velika imena koja će biti objavljena u narednim nedeljama.

Avatar photo

Autor: Igor