Clamaran u Beogradu!

Legenda savremenog francuskog elektro-zvuka, producent i miks-majstor Antoine Clamaran, nastupiće na otvaranju jednog od najpopuranijih prestoničkih splavova, kluba na vodi  „Freestyler“, u četvrtak 8. maja.

Poznato ime house muzike, Clamaran je širokom auditorijumu poznat po singlovima “Gold” i “Believe”, ali i nebrojenim remiksima svetskih hitova. Na francuskoj sceni probio se početkom devedesetih, kada su ga primetili voditelji popularnog pariskog radija Maximum FM. Njegova zavidna veština miksovanja bila je dovoljna da francuska elita krene da ga unajmljuje kao DJ-a na privatnim žurkama, a sredinom dekade zamenio je Laurenta Garniera kao rezident kultnog kluba “Palace”. Narednih godina Clamaran se nametnuo kao jedno od najproduktivnijih i najtraženijih imena moderne francuske elektro scene – remiksi i producentski rad uvrstio ga je u sam vrh haus imena kontinentalne Evrope.

U periodu od 2003. do 2014. Clamaran je objavio više albuma i kompilaciju najvećih hitova, a poslednjih godina se mahom bavi produkcijom, s tim što mu strast za miksovanjem ne jenjava, pa je rezident popularnih pariskih klubova “Les Bains Douches” i “Le Queen”.

Avatar photo

Autor: Igor