CMOK organizacija nam predstavlja SOMEONE ELSE, Goya, Vuk & Runy

 

Subota, 13.06.2015
Caffe Bar “Alcazar”, Izletište Potok

Vremenske prilike su konačno na našoj strani – pozivamo Vas na prvu ovogodišnju CMOK open air žurku, na koju nam stiže gost iz SAD-a, koji trenutno živi i radi u Srbiji.

someone else / Little Helpers / USA

Poreklom iz Filadelfije, publici poznatiji kao Someone Else. Osnivač izdavačikih kompanija kao što su: Little Helpers, Foundsound, Tuning Spork i Fuzzy Box. Mogli bismo reći da mu je muzika u krvi, deda mu je bio profesor muzičkog i basista sa Bil Hejlijem i Kometama, dok mu je otac nastupao u raznim bendovima u toku ’50-ih i ’60-ih godina . Od ’94. godine Sean postaje prilično ime iza kičom pokretane, uvek evoluirajuće elektro-pop scene, izdajući više albuma i singlova za razne lejblove, kao što su Darla, Morr Music, Carrot Top i njegov sopstveni Fuzzy Box. Sredinom ‘98. godine okreće se IDM-u, tehnu i house muzici, zaljubljujući se u muzičare poput: The Orba, Plastikmana, Kinga Tubbya i Matthewa Herberta. Kako je njegova ljubav prema minimal-tehnu jačala, odlučuje da se udruži sa Jazom Hazom i Bjoernom Hartmannom, i zajedno pokreću Tuning Spork lejbl.

Kako je produkcija dance muzike sa audio zapisima sa terena postala njegov fah, Sean se udružuje i sa Miskateom i Fusiphormom, i zajedno pokreću još dva lebla: Foundsound i Unfoundsound. Oba lejbla nastavljaju da stiču sve veće priznanje na modernoj minimalističkoj sceni, zbog jedinstvenog zvuka koji nude. Zajedno sa tim, Sean uspeva da organizuje i koorganizuje razne događaje u Filadelfiji i Njujorku, kao i da piše za muzičke magazine poput “xlr8r” i “Philadelphia City Paper”. U narednim godinama Someone Else dobija priznanja od mnogih lejblova i kolega, kao i priznanje Groove Magazina za najbolji live act 2006. godine.

https://soundcloud.com/someone-else-4
https://www.facebook.com/littlehelpers4djs

Goya / FunPro4
https://www.mixcloud.com/Goya_Natasha/
https://soundcloud.com/gojko-dulovic

Vuk & Runy / CMOK
https://www.mixcloud.com/stefanroncevic9/
https://soundcloud.com/stefan-roncevic
https://soundcloud.com/wolf2506
https://www.mixcloud.com/1286/

Prodaja i rezervacija karata se vrši preko inboxa stranice CMOK. U pretprodaju je pušteno ukupno 100 karata po ceni od 300 dinara, dok će manji broj karata biti ostavljen na ulazu po ceni od 400 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor