Coeus ne staje sa sjajnom produkcijom! Upravo izašao novi EP za čuveni AFTERLIFE!

 Coeus ne staje sa sjajnom produkcijom! Upravo izašao novi EP za čuveni AFTERLIFE!

Photo by: Timecode

Naš domaći DJ i producent Nemanja Petković svima poznatiji kao Coeus je danas izdao svoj novi EP za čuveni AFTERLIFE iza kojeg stoji Tale Of Us.

EP pod nazivom “BEYOND DREAMING” se sastoji od četiri trake i to: 

* Coeus – Horizon
* Coeus – Lucent
* Coues – Momentum 
* Coeus – Beyond Dreaming 

Sve trake možete preslušati i kupiti klikom ovde.

Naši pikovi su defitivno “Horizon” i “Lucent” koje odišu “afterlife” zvukom koji mi iskreno jako volimo. Tople preporuke da preslušate sve četiri nove trake iz EP-a.

Iza imena Coeus, krije se di-džej i producent Nemanja Petković. Postao je jedno od najatraktivnijih novih imena na regionalnoj sceni, a njegove stvari redovno vrte velikani poput Tale of Us, Adriatique i Oliver Koletzki, dok mu trake izdaju poznati lejblovi poput Afterlife, Oddity, Multinotes, MoBlack Records-a i Sweet Musique-a. Njegovi prvi muzički koraci vezani su za sviranje klavira. Kada je počeo da se bavi produkcijom i di-džejingom fokusirao se uglavnom na house muziku, a nakon nekog vremena se okrenuo i prema deep i melodic techno-u. Nemanjini setovi variraju od afro zvuka do elektronike i disco-a i bez izuzetka teraju publiku na ples. Coeus je puštao sa imenima svetske scene, kao što su: Sasha, Black Coffee, Theo Kottis i mnogi drugi.

Avatar photo

Autor: Igor