DIRTY SoundZ:: ARCHIE HAMILTON @ Studio 69 (season opening)

Posle duge letnje pauze i gostovanja na drugim lokacijama, DIRTY SoundZ se vraća tamo gde je sve počelo! U dom beogradskog underground-a, kultnu zgradu Bigza, gde imamo privilegiju da otvorimo novu sezonu u Klubu Studio 69, koji smo prošle zime više puta razdrmali i postavili standarde neverovatnom količinom pozitivne energije!

Ovoga puta našoj vernoj publici predstavljamo londonskog DJ/producenta ARČIJA HAMILTONA, vlasnika etikete Moscow Records, koji gostuje prvi put na ovim prostorima. Arči je izgradio prepoznatljiv zvuk izdajući za ugledne lejblove kao što su Fear of Flying, Body Parts, Karton, Genials, i naravno njegov Moscow Records, usput dobijajući snažnu podršku od imena poput tINI, Marka Karole, Valentina Kancijanija, Roberta Dajca i mnogih drugih magova svetske underground scene.


Njegovi inteligentni setovi predstavljaju hipnotičko putovanje spajajući house i techno, uz duboke basove i groove ritmove. On je rezident Rhytmatic-a, jednog od većih londoskih warehouse party serijala, gde redovno nastupa sa najvećim svetskim imenima. Dosta vremena provodi u studiju spremajući izdanja za neke vrlo uzbudljive lejblove koje uskoro možemo očekivati. Vrlo je uzbudjen zbog dolaska u Beograd jer se naslušao priča o beogradskoj sceni i energiji koja je ovde prisutna na žurkama…

Domaću podrsku, pored rezidenata serijala, sve popularnijih Battric-a i MIVU-a, iz organizacije Public Pee, čine i magovi domaće scene, momci koji zajedno imaju skoro 40 godina iskustva za gramofonima, Petar Cvetković i Marko Vuković, ovog puta u B2B izdanju. Zato, 5. oktobra navucite osmehe i pravac Bigz, pa da nastavimo ovu sjajnu priču!

Oficijalni facebook event možete pogledati ovde

Archie Hamilton

www.soundcloud.com/archiehamilton
www.facebook.com/moscowrecords?fref=ts

Battric & MIVU

www.facebook.com/pages/Battric-MIVU/193850050626944?fref=ts
www.soundcloud.com/battricmivu
www.facebook.com/publicpee?fref=ts

Petar Cvetkovic B2B DJ Marko Vukovic

www.soundcloud.com/cvetkovic
www.soundcloud.com/djmarkovukovic
www.facebook.com/pages/DJ-Marko-Vukovic/160311447317534?fref=ts


Avatar photo

Autor: Igor